Publicitate

Categoria 'Sanatate' - noiembrie 2008 - 3 prezentari

ARTA DE A FI SANATOSI

ARTA DE A FI SANATOSI

  • Currently 6.81/10

6.8 steluţe (97 voturi)

Categoria: Sanatate
Primita de la: Filologul Apetrei (nu este autorul)
Data: 20.11.2008
Vizualizari: 28466 in total, 7 pe zi
Descarcari: 1644 in total, 0 pe zi
Comentarii: 8
Descriere: Se spune ca daca vrei sa-i doresti rau cuiva... nu trebuie sa-i doresti ca sa-i arda casa ,sau sa-i moara cineva ...este suficient sa-i doresti ca noaptea sa-l doara maselele si ziua sa-l stranga pantofii...si daca-i doresti lucrul acesta ai cu siguranta nevoie de doctor...!
Fătul în uterul mamei

Fătul în uterul mamei

  • Currently 6.95/10

7.0 steluţe (40 voturi)

Categoria: Sanatate
Primita de la: Iosi S. Avni (nu este autorul)
Data: 27.11.2008
Vizualizari: 12009 in total, 3 pe zi
Descarcari: 592 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Într-o perioadă de 40 de săptămâni, ce a ce a fost doar un “bobişor de sămânţă” s-a dezvoltat într-un om. Miracolul făuririi, a vieţii omeneşti în uterul femeii, e pe cale, să se înfăptuiască. În câteva zile, plămânii şi contractăriile uterului, vor anunţa, că “momentul” se apropie. Fătul în comoditatea lui, îşi continuă somnul în uterul mamei...neştiind că în curând, va fi nevoit să-şi părăsească “cuibul” plăcut şi protector, pentru a trece una dintre cele mai traumatice clipe din viaţa sa: “naşterea”. Da, naşterea e durerosă atât mamei cât şi fătului. De asemeni e, traumatică şi stresantă pentru micuţ. Dar aşa se înfăptuieşte Minunea “vieţii”.
Îndulcitorii Artificiali (Zaharinele)

Îndulcitorii Artificiali (Zaharinele)

  • Currently 7.54/10

7.5 steluţe (35 voturi)

Categoria: Sanatate
Primita de la: Iosi S. Avni (nu este autorul)
Data: 30.11.2008
Vizualizari: 16258 in total, 4 pe zi
Descarcari: 907 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Îndulcitorii artificiali folosesc la îndulcirea alimentelor, ne ajută să economisim în “calorii”, însă nu întodeauna, ne dăruiesc şi “gustul” cel real. Ţelul îndulcitorilor este: de a dărui produselor alimentare gustul cel dulce, plus “economisirea” caloriilor. Criteriile ce stau la baza valorificării gustului sunt: Lungimea perioadei de simţ a gustului. Rapiditatea apariţiei simţului de gust. Care va fi gustul, după apariţia primului simţ. Câte calorii “dăruieşte” îndulcitorul persoanei care îl foloseşte.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23220 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion