Prezentari din data de 21 decembrie 2010 - 13 prezentari

Acasa de Craciun

In jurul bradului, alaturi de toti cei dragi, sa va bucurati de Sarbatorile de Craciun! La Multi Ani !

Aperitive pentru sarbatori

Orice a fost pe site, numai carte de bucate nu! Compiland de pe internet, am hotarat sa pun la dispozitia gospodinelor cateva retete...Ideea mi-a fost siugerata de o gospodina...Pofta buna! De la barbati...scuzele de rigoare...

CALENDAR 2011 - Pictorita Anca Bulgaru

M-am gândit ca acum,la final de an,să vă ofer ceva inedit.Un preambul la anul care va sosi cu paşi repezi. Am realizat un calendar pentru anul 2011, împletind armonios “Anotimpurile”lui Antonio Vivaldi cu “Anotimpurile”pictoriţei Anca Bulgaru. Cu această ocazie,doamna Anca Bulgaru împreună cu mine,vă dorim ca sărbătorile ce vor veni să vă aducă multă sănătate,linişte sufletească,pace şi înţelegere. Vă doresc ca anotimpurile ce vor sosi să vă aducă armonie şi iubire,să vă fie pline de culoare,aşa cum sunt aceste minunate picturi. Anul ce vine să vă ajute să găsiţi minunea unei vieţi împlinite. LA MULŢI ANI! Cu mare drag,Cristina G.

Country Christmas

Craciun fericit tuturor!

E vremea colindelor

E vremea colindelor! Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului va urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa va lumineze sufletul, sa va aduca fericire si liniste interioara dvs si celor dragi!!!

Eleganta iernii

Peisaje de iarna

FELICITARI

FELICITARI SCRISE DE ELEVI

Happy New Year!

Sa va aduca anul nou tot ce na-ti avut si va doreati! La multi ani!

Incendiul din Haifa Dec. 2010

La data de 05 decembrie, autorităţile israeliene au declarat că au câştigat în cele din urmă, după patru zile, controlul asupra incendiului violent din Pădurea Carmel în apropierea oraşului Haifa, Israel. Incendiul acesta a fost cel mai aprig incendiu din istoria Israelului, pârjolind aproximativ 10.000 hectare de pădure şi aproximativ patru milioane de copaci. Răspunzând cererii israeliene, 16 ţări au trimis ajutoare: un personal de pompieri forestieri experimentaţi, materiale de protecţie, substanţe chimice de stagnare incendiară şi o flotă internaţională de 30 de avioane, conţinând elicoptere şi bombardiere de apă, au luptat alături de echipele israeliene la înăbuşirea incendiului. Cel puţin 42 de persoane au fost ucise şi peste 17.000 de locuitori au fost evacuaţi.

Noaptea Sfanta de CRACIUN

Un Craciun Fericit si un An Nou 2011 Fericit ! Multa sanatate, fericire, numai bucurii si impliniri !

noiembrie

La granita dintre toamna si iarna, luna noiembrie (numita si Brumar in calendarul popular), este luna de raspantie a traditiilor.

Peisaje de iarna

Winter mood este titlul original al prezentarii.Imagini superbe dintr-o iarna de vis...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.