Publicitate

Prezentari din data de 29 decembrie 2010 - 2 prezentari

Dorna-Arini

Dorna-Arini

  • Currently 7.55/10

7.6 steluţe (38 voturi)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Data: 29.12.2010
Vizualizari: 4454 in total, 1 pe zi
Descarcari: 370 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Complexul Monahal „ Acoperământul Maicii Domnului”, ctitorie a Î.P.S. Teodosie, arhiepiscop al Tomisului, este una dintre cele mai înalte construcţii din lemn din România, cu grinzi solide, din stejar, o perlă pe valea Bistriţei, la a cărei sfinţire a participat şi Sanctitatea Sa, Bartolomeu I, arhiepiscopul ecumenic al Constantinopolului. Monument unic în România, mănăstirea este ridicată în întregime din lemn. Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din Dorna-Arini este străjuită de o clopotniţă tot din lemn, cu înălţimea de 60 de metri, acoperişul căreia n-a putut fi montat decât cu elicopterul. Clopotniţa găzduieşte un numar de 24 de coplote, dintre care cel mai mare cântăreşte 5 tone.
NOUL AN

NOUL AN

  • Currently 8.66/10

8.7 steluţe (122 voturi)

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 29.12.2010
Vizualizari: 9501 in total, 2 pe zi
Descarcari: 574 in total, 0 pe zi
Comentarii: 9
Descriere: Chiar dacă vremurile de acum sunt aşa cum sunt, nu trebuie să vă lăsaţi copleşiţi, ci să vă încărcaţi cu optimism şi energii pozitive, să răzbateţi prin viaţă hotărâţi, să îndepărtaţi tot ce este distructiv, „pastrându-vă inima sus, la locul înalt şi mândru al pieptului”! Vă doresc din toată inima ca bucuria sărbătorilor să se repete în toate zilele anului care va veni şi fiecare zi să fie o sărbătoare pentru suflet! Şi fie ca speranţa să se transforme în realitate minunată..., să vi se împlinească şi cele mai tainice vise şi cele mai înalte aspiraţii! Tuturor, LA MULŢI ANI! Cu cele mai alese sentimente, Teodora Buiţă

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion