Prezentari din data de 10 februarie 2011 - 26 prezentari

Palatul "Al. I. Cuza" Ruginoasa

Palatul de la Ruginoasa reprezinta o pagina de istorie. A fost restaurat si inaugurat in anul 2010. Iubim Ruginoasa si iubim Romania! Ii respectam pe marele DOMN Alexandru Ioan Cuza si pe distinsa si sfanta DOAMNA Elena Cuza!

Ajaccio Corsica

Capitala insulei franceze Cossica

Am trait...

Dragi prieteni, Va invit la o calatorie cu "Trenul vietii" - tern, gri ca si viata noastra. Dar, inainte de toate, sa ne bucuram de intalnirea noastra, inainte de a fi nevoiti sa "coboram" !

Arhitectura moderna

Toronto- arhitectura moderna

Bagdad Cafe - Syria

O cafenea pitoreasca pe sosea in desert

Brian Valentine 2

...deosebite, de aceasta data, insecte

Calvados

Regiune din Franta

CAPUL HORN

Insula Capul Horn (denumită după orașul Hoorn din Olanda) este cel mai sudic punct al arhipelagului Țara de Foc din sudul statului Chile.

Ce ne spune Dumnezeu că înseamnă a fi crestin

Unul dintre paradoxurile lumii contemporane, constă în faptul că mulţi oameni se consideră creştini, dar de fapt ei nu ştiu ce înseamnă a fi “creştin”. În prezentare sunt amintite învățăturile fundamentale date de către Domnul Isus Hristos, aflate în Sfânta Scriptură, pe care trebuie, întâi să le cunoască, și apoi să le aplice efectiv în viața sa pentru a deveni, cu adevărat, creștin.

Corsica - Bonifacio

Oras cetate si port in Corsica Atractie turistica

Doamne ocroteste-i pe romani

un filmulet cu melodia " Doamne,ocroteste-i pe romani" realizat de Greta

Dupa un anumit timp....

Cu timpul înveţi, că a sta alături de cineva pentru că îţi oferă un viitor bun, înseamnă că mai devreme sau mai târziu vei vrea să te întorci la trecut.....

Facebook

Este o prezentare despre reteaua de socializare Facebook si despre Mark Zukerberg.

Finlanda

Splendide imagini din Finlanda

Fotografii atistice

tema:natura...

Gandeste-te la Natura!

Prezentarea este conceputa pentru a trage un semnal de alarma din cauza poluarii.

Momente de iarna

“Iarna, un anotimp al aşteptării, o vreme potrivită pentru reînvierea amintirilor de aur şi lansarea într-o călătorie sentimentală, un timp în care te poţi bucura de fiecare oră.” John Boswell Dragi prieteni, Mai trece o iarna, dar lasa in urma ei imagini, ganduri, amintiri! Va invitam la cateva clipe de meditatie. Felicia & Georg

MONDO 5

Stau în genunchi, în iarba-naltă, Şi pentru tine, eu mă rog, natură, Să supravieţuieşti În lumea mea modernă.(Valeria Mahok)

Nabucco, opera de G. Verdi-Ro- V2

Nabucco (prescurtarea numelui Nabucodonosor), este o operă compusă de Giuseppe Verdi în 1841 pe un libret de Temistocle Solera. Premiera a avut loc la Teatrul Scala din Milano la 9 martie 1842. Nabucco este prescurtarea numelui regelui asirian al Babilonului, Nabucodonosor al doilea (în original: Nebukadnezar), care a trăit şi domnit în jurul anului 600 î.Hr. Cele două teme principale ale acţiunii sunt dorinţa de libertate a poporului evreu din timpul robiei lor din Babilon, precum şi aroganţa şi nebunia personajului principal Nabucco, care-l duce până la autoproclamarea sa drept Dumnezeu unic şi la pedepsirea cu pierderea minţilor; spre sfârşitul operei el însă îşi revine, adoptă credinţa în Iehova, Dumnezeul evreilor, şi elibrerează pe evrei din robie.

Noua generatie

Aceasta este prima prezentare PowerPoint pe care am vazut-o si acest lucru se intampla cu mult timp in urma... nu exista pe atunci Microsoft Office 2003...

O calatorie in Italia

O vizita in Italia inseamna o lectie despre traiul bun - de la activitati simple precum intalniri in piatete si discutii banale, pana la plimbari seara, inghetata si studiul patrimoniului artistic bogat;inseamna ceva diferit pentru fiecare turist in parte: pizza, ruine, opere minunate de arta, plaje fierbinti, tineri frumosi, vinuri alese...

O calatorie la Paris

Cunoscut in lume ca Orasul Luminilor (la Ville Lumiere), Parisul este de multe secole o destinatie turistica majora. Orasul este renumit pentru frumusetea arhitecturala dar si a bulevardelor si muzeelor.

Parola

Un mic joc de atentie propus de MYSTERE06.

Pasarea Paradisului

"Traieste total, traieste cu pasiune… In felul acesta fiecare moment devine de aur, iar intreaga ta viata se transforma intr-o insiruire de clipe aurite." (Osho)

The Lord....

"Stapanul inelelor",cea mai iubita carte in Marea Britanie, aleasa de peste 750.000 de britanici in cadrul concursului national, The BBC Big Read. Trilogia lui J.R.R. Tolkien este una dintre capodoperele literaturii stiintifico-fantastice. Cu o maiestrie inegalabila, scriitorul britanic a dat nastere nu doar unor personaje fascinante ci unei adevarate mitologii.

VACANTA IN SPANIA

Spania este considerata cea de-a treia destinatie turistica favorita din lume. O vacanta in Spania inseamna mai mult decat coride, flamenco, fieste si plaje aglomerate, caci Spania este o tara spectaculoasa la fiecare pas: din nordul cu dealuri de un verde irlandez pana in sudul cu influente marocane, cuvantul de ordine este diversitatea.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.