Prezentari din data de 06 septembrie 2011 - 27 prezentari

Animale la apus de soare

Animale la apus de soare

Arhitectură Neconvenţională. 07

Imaginatia debordanta a arhitectilor pusa in opera

Beauty Pictures AUGUST 2011!

Beauty Pictures AUGUST 2011!

Budapesta 2

Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala.Cele mai importante repere cu trecut istoric sunt Bastionul Pescarului, Citadela Budapestei, Sinagoga de pe Strada Dohany, Bazilica Sfântul Ştefan, impresionantul Castel Buda, clădirea Parlamentului Maghiar, sau Dealul Gellert. Alte repere se referă la Labirintul Castelului Buda şi la Teatrul Operei de Stat.

cateva impresii

cateva fotografii din diferite locuri si momente !

Cetatea Orgame. Jud. Tulcea.

Ruine a cea ce a reprezentat odinioara o civilizatie infloritoare.

cogito papineil

un test dragut, produs in Franta...

Dragoste De Papagal.

Afectiune in lumea inaripatelor multicolore.

Fantasy

Un moment de relaxare.

FEMEIA MAR DE CEARTA M.EMINESCU

O POEZIE A LUI M.EMINESCU MAI PUTIN CUNOSCUTA,INTITULATA: FEMEIA...MAR DE CEARTA' AM ILUSTRAT ACEASTA POEZIE CU PICTURILE RENUMITULUI PICTOR CUBANEZ ORESTES BOUZON,SPER SA VA PLACA

Flexibilitate. 02

Antrenamentele sustinute duc la o mobilitate de invidiat.

Hazardul Genelor. 02

Anomali fizice la animale.

iarna onesteana

cateva imagini ale iernii in orasul Onesti - Romania

imagini inserate

cateva imagini ale inserarii in orasul Onesti - Romania

Parcul Phoenix&Marineland

Parcul Phoenix găzduieşte una dintre cele mai mari sere din Europa, o structură ce se ridică la 25 de metri în înălţime şi care se întinde pe 7000 de metri pătraţi. Sera adăposteşte şapte tipuri diferite de climate tropicale, cea mai spectaculoasă şi colorată privelişte fiind dată de luxurianta pădure de ferigi şi de încântătoarea colecţie de orhidee. Flora parcului este completată de trei grădini exotice, anume, grădina tailandeză, grădina australiană africană şi grădina Lousiana.Parcul Phoenix oferă şi el o privelişte splendidă care abundă în culoare şi viaţă, întrucât diverse specii de păsări (pelicani, raţe, lebede negre) şi broaşte ţestoase trăiesc aici. Fauna exotică mai cuprinde şi specii de insecte şi păsări tropicale.

Penitenciare

Viata traita in inchisori

perspectivele Perchiului

cum se vede orasul Onesti - Romania de pe dealul Perchiu

SEND ME AN ANGEL(Trimite-mi un înger)

“Send Me An Angel” este o baladă rock a grupului german heavy metal, Scorpions. Face parte din albumul lor din 1990, Crazy World.Alaturi de “Wind of Change”, a devenit piesa definitorie pentru album, ajungând pe locul 44 în clasamentul Billboard Hot 100 , pe 8 în Mainstream Rock Chart şi s-a poziţionat printre primele locuri în multe ţări europene. Legendara trupă Scorpions şi-a luat adio de la România pe 10 iunie 2011, într-un megaconcert susţinut la Zone Arena, Bucureşti. Spectacolul a făcut parte din cadrul ultimului turneu al trupei. După 45 de ani de activitate şi peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, trupa Scorpions a anunţat, în ianuarie 2010, că a decis să se retragă de pe scenă printr-un turneu de adio. "Get Your Sting and Blackout World Tour" a început în 2010, la Praga, şi se va încheia în 2012, când se vor împlini 47 de ani de la înfiinţarea grupului. O ştire de ultimă oră ne spune că legendarii Scorpions vor concerta pe 8 octombrie 2011, la deschiderea noului stadion Cluj Arena, concert care şi el face parte din turneul de adio al trupei.

Tahiti

Sa visam putin.......

Toamna incepe

MIUNUNATUL ANOTIMP ISI FACE APARITIA!Primul meu power-point:)sper sa va placa

trenuri

...de ultima ora...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.