Prezentari din data de 14 noiembrie 2011 - 12 prezentari

Convertire I

Din "Micul Jurnal" al Sfintei Faustina. "Vad acum cata putere are, in fata lui Dumnezeu, rugaciunea de mijlocire"

COPENHAGA

Capitala a Danemarcei, acest “paradis al nordului” respira liniste, pace, optimisim si frumusete. Este unul dintre cele mai curate orase ale lumii.Copenhaga este de asemenea cea mai inverzita capitala europeana - cea mai mare parte a centrului este ocupata de zone pietonale, iar numarul bicicletelor este deseori mai mare decat cel al masinilor. Spatiile verzi - printre care faimosul parc Tivoli - predomina in Copenhaga.

Crăciun în Italia

Imagini superbe din Italia , realizate în preajma sărbătorilor de iarnă !

Credinţa Bahaii şi grădinile lor din Israel

"Cred în Dumnezeu, speranţă de iubire, Şi în dreptul fiecăruia la fericire! Cred în vise şi în loialitate, În vorba bună şi în sinceritate! Încă mai cred în bucuria de a face frumos şi bine, De-al ajuta pe cel de lângă mine, Şi de a-l respecta, aşa cum se cuvine!" Bianca Brad Bahá'ii cred în unitatea divină; unitatea omenirii; căutarea adevărului: consolidarea elementului comun al tuturor religiilor; credinţă într-o armonie de bază, între religie şi ştiinţă; voluntariat; egalitate între bărbaţi şi femei; monogamie, refuzul concepţiilor "băbeşti" şi a superstiţiilor; strictă conformitate cu legile autorităţilor publice locale, nepurtarea armelor de luptă reci sau de foc, precum şi interdicţia de participare la o forţă militară a oricărei alte ţări, în afara forţelor ONU-lui; învăţământ obligatoriu în toată lumea, căutarea unei soluţii în problema economiei mondiale; limbaj universal (în prezent Engleza, precum Esperanto în trecut) şi lupta continuă pentru pacea lumii sub un guvern internaţional, care va primi o parte din puterile statelor. Ştiaţi că Regina Maria a României a fost adeptă Bahá’i?

HALLOWEEN

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lumea occidentală, ea răspândindu-se în secolul al XIX-lea prin intermediul imigranților irlandezi din Statele Unite ale Americii. Ea este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie, deși în unele țări data sărbătorii variază — de exemplu, în Suedia este sărbătorită în prima sâmbătă din noiembrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat, care reprezintă Lanterna lui Jack. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case întrebând „Trick or Treat?” (Păcăleală sau dulciuri?), ca o amenințare că dacă nu li se dau dulciuri, persoanei colindate i se va juca o farsă. În alte țări, Halloween este serbat prin parade și carnavaluri.

Jade Mountain

luxury hotel, Caribbean Isles, architecture, travels

la revedere vacanta

o scurta aducere aminte a zilelor de vacanta

MAXIME 3 LIBERTATEA

Minunate imagini din Busteni, de pe Platoul Bucegi si de la Crucea de pe Caraiman, pe fondul unei frumoase melodii si a unor maxime privind libertatea.

PARCUL EFTELING

Efteling este cel mai mare si mai popular parc tematic din Olanda, si un important reprezentant al Europei din aceasta categorie. A fost deschis in 1952 si este printre cele mai vechi parcuri tematice din lume. O tematica extrem de apreciata in randul copiilor, povestile cu zane , reuseste sa atraga multi turisti de toate varstele prin cultura sa, cantecele romantice si nostalgice si diferitele plimbari amuzante.

Toamna aramie

A venit toamna...

Toamna Romineasca

Nostalgii de toamna in Romania

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.