Prezentari din data de 31 mai 2012 - 26 prezentari

ART FLORAL - MAI 2012

ART FLORAL - MAI 2012

ARTIC

by kangur06

Asia - Muntii Himalaia

chiar daca este realizata in 2006, este mereu actuala...

bg-diapo-2011-4

Absenta nu ucide dragostea decat daca e bolnava de la inceput

Copilaria

unei generatii...plictisitoare (ar spune unii...)

Cuprul (CHIMIE )

Proiect NOTA 10 fara cusur !

Frühling

...deosebite

La multi ani , nepotica draga !

Copiii, Nepotii nostri sunt nemurirea noastra . Am facut aceasta prezentare pentru cei care au langa ei asemenea comori. Vreau sa impartasesc bucuria mea cu toti prietenii de pe acest site .

LIFE IS BEAUTIFUL THAT WAY(Viata e frumoasa in acest fel)

Melodia este soundtrack-ul filmului “La Vita E Bella”(Viaţa e frumoasă), în regia lui Roberto Benigni . Este vorba despre un evreu din Italia, în perioada celui de-al doilea război mondial. El îşi foloseşte simţul umorului şi dragostea de viaţă, pentru a-şi ajuta fiul dar mai ales inocenţa acestuia, să supravieţuiască holocaustului, convingându-l că totul este un joc, care trebuie jucat până la final, pentru a-l câştiga. Concluzia filmului este că “Viaţa este viaţă. Viaţa este un joc. Viaţa este dragoste, frumuseţe, zâmbet, sacrificiu. Suntem datori faţă de viaţă şi noi, s-o păstrăm frumoasă”. Melodia este cântată de Noa, o cântăreaţă din Israel. Glasul său sublim, dă un aer jovial întâmplărilor, mutând tragicul, pe jocul construit de părinte. Să ne învăţăm copiii, nepoţii, că viaţa este frumoasă oricum, s-o trăim cu toţii cu zâmbetul pe bune, chiar dacă mai sunt şi obstacole de trecut. Nu le va fi greu, atâta timp cât noi vom fi lângă ei.

Muzeul Isabela Stewart

Un muzeu nou cu o istorie interesanta.

O lecție de viață

În general , profesorii sunt cei care învață copii . Dar ce se întâmplă când rolurile se inversează , când experiența tristă prin care trece un copil poate fi o lecție de viață pentru un profesor ? Această prezentare ne vorbește despre o astfel de lecție de viață , care ar putea fi povestea cuiva cunoscut de lângă noi .

Ochi În Ochi. 05

Priviti animalele in ochi !

Pink Palace

Un palat frumos si roz.Din pacate imagini din interior nu sunt permise asa ca ne multumim cu exteriorul.

QU'EST-CE QU'UNE MAMAN

Ce inseamna sa fii mama

Ruga unei mame

Un cântec frumos, care spune un lucru esenţial : copiii au nevoie să se simtă în SIGURANŢĂ. Ar fi bine ca toate mamele să reflecte la acest lucru şi să nu-şi mai verse ambiţiile, mândria sau nereuşitele pe sufletele nevinovate ale copiilor. Chiar începând cu primele luni de sarcină, să lase moda şi situieta deoparte pentru a naşte un copil normal. Pentru a se dezvolta bine fizic şi psihic, copiii au nevoie de multă căldură sufletească şi alintare (nu răsfăţ), nu trebuie să simtă tensiune sau stres. Chiar de la naştere bebeluşul îşi "simte" mama şi starea ei îl influenţează. Până la câţiva ani nu conştientizează, dar se reflectă acest lucru în jocurile lui şi cel mai important, în dezvoltarea fizică şi starea lui psihică, cu influenţă pe tot parcursul vieţii.

Stiati utilitatea florilor in mediul business?

Nu subestimati puterea florilor in zona business. Studiile arata ca acestea sunt bune atat pentru consolidarea relatiilor cu clientii, cat si pentru cresterea productivitatii angajatilor. Cum? Totul este explicat in aceasta prezentare Power Point. Vizionare placuta.

Sunflowers

Minunata Floarea soarelui...

The House with Butterflies

E o placere sa te plimbi printre fluturi in Casa cu fluturi din Viena. (Schmetterlinghaus)

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.