Prezentari din data de 05 iulie 2012 - 17 prezentari

Canada 01

naufragiu -mai 1914

Canada n° 02

Canada 1917

debout c'est l'heure

Cine se culca devreme si se scoala de dimineata e sanatos si intelept

Diapo BG 2012_53

Oamenii nu pot ierta frumusetea si talentul

Doina, Dor si Omenie

Ion Miloş s-a născut în anul 1930, într-un sat din Iugoslavia, din părinți români. În anul 1959, atmosfera ostilă stârnită în Iugoslavia îl determină să plece în Suedia. Poetul aparţine trup şi suflet spaţiului nostru spiritual şi opera sa îi asigură un loc deosebit în istoria literaturii române, fiind apreciat și de critici literari români: Marin Sorescu, D.R. Popescu, Mircea Tomuş, Romul Munteanu, Mihai Cimpoi, Mircea Martin și mulți alții. Mulțumiri speciale celor care au avut amabilitatea de a-mi permite să includ în prezentare peisaje încântătoare surprinse în călătoriile lor.

El Gran Ducado de Luxemburgo

El Gran Ducado de Luxemburgo

GANDURI...DE VARA...

Oricand un gand... un sfat...cred ca sunt binevenite oricui. Ne ajuta uneori sa depasim anumite momente pe care le petrecem cu voia noastra sau pur si simplu din intamplare...

ILENE MEYER

Frumosul in pictura....

INIMA DIVINA

ⓛ❤ⓞ❤ⓥ❤ⓔ

La grange aux merveilles​

ce poate ascunde o magazie

Les sans abris

boschetarii din Canada

Los jardines del Castillo de Villandry

In 1906 castelul a fost cumparat de dr. Joachim Carvallo, nascut in Spania in anul 1869. El a renuntat la o stralucitoare cariera alaturi de doctorul Charles Richet (castigator al premiului Nobel in 1913), pentru a se devota in intregime castelului Villandry. Astfel, el a salvat castelul care era pe cale sa fie demolat si a creat gradinile care exista si astazi si care sunt in deplina armonie cu arhitectura renascentista a castelului. In 1924, Carvallo a fondat asociatia "Demeure Historique", prima asociatie pentru proprietarii de castele cu valoare istorica. Totodata, el a fost pionier in deschiderea acestor constructii istorice pentru public Gradinile castelului Villandry Gradinile ornamentale pot fi considerate o prelungire a camerelor din castel si fiecare a fost amenajata intr-un mod deosebit. Pentru a le vedea in intregime trebuie sa mergeti in cel mai inalt punct.

Povestea celor o mie de bile

Pe masură ce înaintăm în vârstă învățăm să prețuim timpul . O emoționantă prezentare , care ne invită la meditație !

SUPERBE TANGO

SUPERBE TANGO

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.