Prezentari din data de 28 noiembrie 2013 - 14 prezentari

Beautiful autumn in USA

O minunata toamna in frumosul continent American frumos pus in valoare de imaginile alese

Cele mai tari poze facute la momentul potrivit

Cele mai tari poze facute la momentul potrivit

Fantezii de toamna

Publicitate pentru un anotimp bogat, multicolor, cald si vesel.

Fotografii_f.vechi-unice

Se gasesc raritati care se merita a fi puse intr-o compozitie pentru posteritate... vizionare interesanta pentru oricine vrea sa stie ceva istorie !

LE CHAT ET L'AUTOMNE

Toamna ,in generozitatea ei a daruit pisicilor din culorile sale pentru a-si picta blanita , ce a iesit ?.....un tablou minunat Vizionare placuta.

LUMEA E MINUNATA

Imagini din lumea larga

NU-NTREBA

Dragii mei vizitatori. Mă adresez vouă, celor ce mi-aţi apreciat lucrările la valoarea la care eu am încercat să mă ridic. Mă adresez vouă, celor care, sub umbrela anonimatului şi a nelogarii în cazul votului, m-aţi notat cu note de 1, 2, 3 sau 4, fără să downloadaţi măcar o singură dată o lucrare. Şi fără a avea curajul să motivaţi notele pe care le daţi. Consider că aţi votat doar numele meu. Nu ştiu, şi nu voi şti niciodată pe cine am deranjat. Aici este loc pentru toată lumea. Cel puţin eu aşa consider. Poate am suferit, poate m-am supărat, poate nu trebuia să fac asta...Fiecare autor ştie ce este în inima lui. Fiecare autor ştie cât şi cum lucrează. Dar m-am şi bucurat atunci când am văzut o apreciere a lucrărilor mele, şi am răspuns comentariilor. Nu m–am votat, decât atât cât mi-a permis calculatorul. Orice autor face acest lucrur. Nu mi-am autocomentat lucrările, considerând că este de prost gust. V-am lăsat pe voi să faceţi asta, dialogând pe un ton prietenesc şi de bun simt cu voi, pe temele pe care voi le-aţi abordat. Şi am făcut asta cu cel mai mare drag. Vă rog să-mi iertaţi caracterizările cam lungi, care au însoţit toate lucrările mele, dar aşa am considerat că alcătuiesc o prefaţă la ceea ce doriţi sau nu să vizionaţi. Din nou vă rog să mă iertaţi pentru lungimea acestui comentariu, dar fac acest lucru cu un scop anume. Această lucrare are o muzică superbă. Veţi vedea şi-mi veţi da dreptate. Este o melodie românească, este coloana sonoră a filmului “Italiencele” din 2004. Nu "mă dau mare”... Vocea este a nepoatei mele, Sînziana, fiica fratelui meu.

rasarit de soare la Alboi

rasarit de soare la o stana din Bucovina

SIMFONIE ALBA

Frumusetea ,puritatea si gingasia culorii albe

Terra, beautiful pictures!

Terra, beautiful pictures!

THE AUTUMN LEAVES

Imagini de toamna,anotimpul cel mai frumos,cel mai colorat

Together - pictor Daniel F. Gerhatz!

Together - pictor Daniel F. Gerhatz!

VIOLET

Ce semnificatie are culoarea violet?IMagini violet,Amurg violet de G.Bacovia

White-River-National-Forest----Colorado

Raul Colorado cu diversitatea si frumoasele peisaje care incanta turistii intotdeauna

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.