Categoria 'Intamplari adevarate' - mai 2014 - 7 prezentari

Citate din Thalmud neintelese si sau falsificate V2

  • Currently 4.00/10

4.0 steluţe (6 voturi)

De-a lungul anilor creştinismul a criticat şi a atacat fizic Thalmudul, deoarece creştinii au crezut şi īncă şi astăzi sunt care susţin, că multe paragrafe din Thalmud le sunt adresate lor, ca īnjurii şi batjocuri, aceasta după 1500 de ani şi mai bine. Cum mai pot compara atitudini şi mentalităţi de atunci cu cele de acum? Şi oare toate sunt reale, sau sunt falsificate? Puţini cunosc adevăratul aport al Thalmudului pentru īntraga omenire. Bazele justiţei şi a finanţelor sunt luate din Thalmud şi se predau şi astăzi īn universităţile mondiale. Asigurările şi poliţele de asemenea. Drepturile femeilor, al urmaşilor şi testamente. Ştiinţe de medicină, psihologie şi filozofie, valoarea vieţii omeneşti mai presus de orice şi nimeni nu are dreptul să o ia. Ştiinţe īn agricultură şi multe īncă altele. Dar acestea nimeni nu le mai evocă. Nu pretind a fi “mare specialist” īn această materie, de aceea m-am folosit de dicţionare găsite on line, precum şi de surse relevante, a acronimelor şi a prescurtărilor din teologia ebraică, străduindu-mă a vă reda doar adevărul.

LA TEMPETE PETRA

  • Currently 5.89/10

5.9 steluţe (9 voturi)

Franta-februarie 2014

les villages Potemkine...ou l' art du leurre

  • Currently 6.17/10

6.2 steluţe (6 voturi)

Nimic nu e nou sub soare

Masoneria - Modalitati De Realizare A Scopurilor Ascunse.

  • Currently 5.92/10

5.9 steluţe (12 voturi)

Cateva idei de actualitate.

Palestinienii - Poporul inventat - V2

  • Currently 4.33/10

4.3 steluţe (9 voturi)

Unii spun că "poporul palestinian" are o istorie de 4.000 de ani, altii spun că de 10.000 de ani, 30.000 de ani și sunt şi dintre aceia, vă rog să nu bufniţi īn rās, care o susţin de a fi de 200.000 de ani, ceea ce face ca poporul olandez să fie tānăr faţă de misteriosul "popor palestinian". Dar, īn ciuda istoricilor arabi care nu sunt de acord cu privire la detaliile "neglijabile", precum vārsta "poporului palestinian", ei sunt de acord că această națiune este foarte veche, cu mult mai īn vārstă decāt evreii, romanii sau grecii.

Palestinienii: Poporul inventat - V1

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (5 voturi)

Istoria" poporului palestinian īncepe de la ... Acest lucru este cazul īn care "istoricii" arabi nu sunt de acord. Unii spun că "poporul palestinian" are o istorie de 4.000 de ani, altii spun că de 10.000 de ani, 30.000 de ani și sunt şi dintre aceia, vă rog să nu nu bufniţi īn rās, care o susţin de a fi de 200.000 de ani, ceea ce face ca poporul olandez să fie tānăr faţă de misteriosul "popor palestinian". Dar, īn ciuda istoricilor arabi care nu sunt de acord cu privire la detaliile "neglijabile", precum vārsta "poporului palestinian", sunt de acord că această națiune este foarte veche, cu mult mai īn vārstă decāt evreii, romanii sau grecii. Īn istoria glorioasă a "poporului palestinian", există doar o singură "mică" problemă, nimeni nu i-au găsit īn documentele istorice.

Sexul in Iudaism - V2

  • Currently 6.62/10

6.6 steluţe (13 voturi)

Această prezentare am făcut-o ca contrară unei prezentări afişate pe acest site www.nicepps.ro de către un corespondent cunoscut cercului de PPS-şti romāni, afişată la categoria "Īntāmplări adevărate" cu numele de: "Talmudul Despre Femei şi Sex". Ma iritat faptul că autorul necunoscānd subiectul a făcut această prezentare plină de minciuni şi calomnii, batjocoriri şi insulte la adresa poporului evreu şi al sfintelor sale scripturi (care de fapt sunt şi baza religiilor creştine şi musulmane) invocānd date din surse antisemite şi rasiste fără de a verifica cāt de căt verdicitatea acestora. De asemenea mai are īncă 4 prezentări despre Talmud afişate la categoria "Diverse", toate pe acelaş calapod mincinos şi infam. V-aş ruga de a compara aceste două prezentări despre sexul iudaic īn Thalmud, site-ul amintit mai sus fiind gratuit.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.