Publicitate

Categoria 'Poezie, Versuri' - iunie 2014 - 2 prezentari

Omul bun.

Omul bun.

  • Currently 7.96/10

8.0 steluţe (174 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: vasile (este autorul)
Data: 01.06.2014
Vizualizari: 6771 in total, 3 pe zi
Descarcari: 551 in total, 0 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: Ești frumos OMULE! Ești strălucitor și minunat în atât de multe feluri posibile. Ești unic și valoros. Ești special în felul tău. Și mult mai important decât crezi de fapt. Ești o minune. Un miracol în viețile celor care te iubesc. Ești mângâiere și speranță.Inca o poezie superba apartinand poetei Angelina Nadejde, o adevarata pledoarie pentru ceea ce inseamna cu adevarat "OMENIE''! Thank you from the heart Angelina!
Timpul

Timpul

  • Currently 7.42/10

7.4 steluţe (19 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 25.06.2014
Vizualizari: 2940 in total, 1 pe zi
Descarcari: 319 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: “Timpul este moneda vieţii tale. Este singura monedă pe care o ai şi numai tu poţi hotărî cum să o cheltui. Fii atent ca nu cumva alţi oameni să o cheltuiască în locul tău.” - Carl Sandburg Şi pe mine tot timpul, această „monedă” preţioasă, atât de încărcată de mister, m-a îndemnat la reflectare şi m-a inspirat să scriu câteva versuri, pe care le-am inclus într-o nouă prezentare! Timp pentru toate eu vă doresc să aveţi din plin, să ştiţi să-l folosiţi cu maximă intensitate, să vă puteţi bucura de tot ce vă oferă viaţa, această minune atât de infinit de bogată şi frumoasă în toate manifestările ei! Cu mult drag, Teodora Buiţă

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion