Publicitate

Prezentari din data de 8 iulie 2014 - 7 prezentari

Alphonse Mucha9, Advertising Illustration

Alphonse Mucha9, Advertising Illustration

  • Currently 6.00/10

6.0 steluţe (15 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 1980 in total, 0 pe zi
Descarcari: 231 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Artistul francez de origina ceha, ALPHONSE MARIA MUCHA (1860-1939), a fost una dintre marile personalitati ale curentului Art Nouveau, creatorul unei opere originale si diverse. A abordat mai multe genuri artistice, exceland in grafica si realizand cateva dintre cele mai celebre afise ale vremii sale. Opera sa îmbina stilul artei bizantine si trasaturi ale Artei 1900, printr-o cromatica diafana, simboluri pertinente, reusind sa realizeze o amprenta personala, preluata mai apoi de alti artisti europeni. (http://peles.ro/art-nouveau-110-ani-in-romania/)
ARDEALUL VI SE ÎNCHINA!

ARDEALUL VI SE ÎNCHINA!

  • Currently 5.75/10

5.8 steluţe (12 voturi)

Categoria: Educationale
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 3682 in total, 1 pe zi
Descarcari: 326 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Fac parte dintre oamenii care răspândesc și cred în: VIITORUL ȚĂRII MELE, în ADEVĂR, CREDINȚĂ, PACE, SPERANȚĂ, molipsindu-i pe aproape toți cei care citesc mesajele mele! Și mi-s dragi ROMÂNII, mi-i dragă ISTORIA, ROMÂNIA și poporul Român indiferent de naționalitate, sex, religie…! Cu drag, și mândrie, TOADER BENDRIȘ
Lumini

Lumini

  • Currently 4.00/10

4.0 steluţe (7 voturi)

Categoria: Diverse
Primita de la: Chris (nu este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 2382 in total, 1 pe zi
Descarcari: 248 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Coloana sonora - Jean Michel Jarre.
OCHII TĂI

OCHII TĂI

  • Currently 5.64/10

5.6 steluţe (11 voturi)

Categoria: Crestine
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 2066 in total, 1 pe zi
Descarcari: 232 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Este vorba aici de una dintre cele mai scurte propoziţii ale Sfintei Scripturi, dar şi despre una dintre cele mai bogate în conţinut: „Isus plângea” (Ioan 11:35). Aş vrea să atrag atenţia asupra a două lucruri în legătură cu acest verset: asupra schimbării de expresie, şi asupra spontaneităţii evenimentului descris. Când este vorba de lacrimile Mariei şi ale iudeilor (Ioan 11:31,33), Duhul Sfânt foloseşte termenul „klaio” care este întotdeauna folosit pentru expresia audibilă, cu voce tare, a unei dureri. Astfel a plâns Petru cu amar (şi în mod audibil) în curtea marelui preot (Matei 26:75). Dimpotrivă, când scriitorul Evangheliei, vrea să exprime durerea Domnului în faţa urmărilor păcatului, şi simpatia Lui profundă faţă de ai Săi în întristările lor, foloseşte un termen care nu se găseşte decât aici în Noul Testament, şi care nu este folosit decât pentru Domnul Isus, un cuvânt derivând direct din cuvântul „lacrimi”: El „plângea – El vărsa lacrimi”. Erau lacrimi tăcute. Pe lângă această, pentru a descrie durerea Domnului nostru, el foloseşte forma verbală care se numeşte aorist ingresiv, şi care descrie ajungerea la o stare precisă, sau începutul unei activităţi. Astfel evenimentul atât de profund mişcător pus înaintea ochilor noştri ar putea fi redat deci „Isus izbucni în lacrimi”. O! Să cugetăm la aceasta! El care putea „izbucni în lacrimi” în faţa întristării alor Săi, acest Mântuitor nu S-a schimbat; dragostea Lui divină şi desăvârşită este încă în stare astăzi de aceeaşi compasiune, la fel ca altădată când era în Betania...! Merită vizionat această creație...! Toader Bendriș
ORBUL BARTIMEU

ORBUL BARTIMEU

  • Currently 4.44/10

4.4 steluţe (9 voturi)

Categoria: Crestine
Primita de la: Bendris Toader (este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 1696 in total, 0 pe zi
Descarcari: 182 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: De ce a ales IISUS, această cale ocolitoare? Nu avem de unde să cunoaştem toate motivele care L-au determinat să facă acest ocol. Poate că Ierihonul însuşi era “o sămânţă căzută lângă drum”, mâncată de multe “păsări”. Să ne amintim că aceasta cetate a fost reconstruită sub ameninţarea unui dublu blestem rostit de Iosua. Şi totuşi, Dumnezeul iubirii nu leapădă pentru totdeauna, aducând speranţa acolo unde omul nu mai vede decât blestem. În această cetate cândva blestemată, Ilie a ridicat o şcoală a profeţilor, iar Elisei a vindecat apele ei amare. Iar acum, Mântuitorul, în ultima Să săptămână de lucrare publică, Se abate din drum pentru a aduce o binecuvântare celor “de lângă drum”. Am convingerea personală că Domnul S-a abătut din drumul Său spre Ierusalim, prin Ierihon, doar ca să-l vindece pe Bartimeu. Când susţin acest lucru, mă gândesc şi la alte ocazii în care Mântuitorul a făcut drumuri lungi, doar pentru a aduce o binecuvântare specială unui suflet aflat în mare nevoie: în nord, pentru a o vindeca pe fiica femeii siro-feniciene, sau dincolo de M. Galileii, pentru a-i vindeca pe cei doi demonizaţi...! Este atâta mângâiere în felul în care se ocupă Domnul Isus de fiecare dintre noi! El nu ne tratează la grămada, “en gros”, ci Se ocupa de fiecare personal, “en detail”, ca şi cum am fi singurii locuitori ai planetei. Uneori ni se deschid ochii şi rămânem uimiţi cum Dumnezeu mobilizează tot cerul pentru a ne veni în ajutor, în mod personal. În acest pps vă prezint prin imagini și melodia atașată, povestea cum Domnul IISUS a vindecat pe Orbul Bartimeu...! Vizionare plăcută! Merită, Autorul.
Scrisoare deschisa

Scrisoare deschisa

  • Currently 5.38/10

5.4 steluţe (16 voturi)

Categoria: Intamplari adevarate
Primita de la: Chris (nu este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 2638 in total, 1 pe zi
Descarcari: 350 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Un popor de oi naste un guvern de lupi! Sa traiti bine!!!
Zicalele alcoolicilor

Zicalele alcoolicilor

  • Currently 5.50/10

5.5 steluţe (14 voturi)

Categoria: Haioase, Amuzante
Primita de la: Chris (nu este autorul)
Data: 08.07.2014
Vizualizari: 3128 in total, 1 pe zi
Descarcari: 413 in total, 0 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: O alta prezentare marca Tontonpapi.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion