Categoria 'Ciudatenii' - noiembrie 2015 - 3 prezentari

Halloween 2015

Halloween , este un obicei ,care se semnalizeaza pentru prima data cam prin anii 1830 in Irlanda Catolica, in noaptea de 31Nov/1 Dec de sarbatoarea Catolica Allerheiligen. Au urmat anii de emigrare al Irlandezilor in Statele Unite, care au luat acest obicei cu ei.N-a durat mult si acest obicei s-a extins in toata Europa,tarile Westice. Acum cred, ca incetul cu incetul,el se extinde si in Rasaritul Europei.

India - Meghalaya - Living root bridges-Poduri de radacini vii

  • Currently 5.67/10

5.7 steluţe (3 voturi)

Ficus elastica este un tip de arbore de cauciuc cu rădăcini extrem de puternice. Această specie de copac în plus față de sistemul său primar de rădăcini creste, de asemenea, un set secundar de rădăcini. Acest set secundar de rădăcini ajută copacii să prospere în locuri neprimitoare și dificile . De asemenea, aceste rădăcini secundare sunt materialul ideal pentru construirea de poduri naturale , care traversează multe râuri și pâraie din zona Cherrapunji.

O biserică unică în lume-Reading between the lines

  • Currently 7.88/10

7.9 steluţe (8 voturi)

Numită " Citind printre rânduri ", această biserică este realizată din mai mult de 100 straturi suprapuse de oțel , fiecare cu decalaje identice, ceea ce o face unică în lume. Acest proces are ca efect schimbarea viziunii umane în funcție de poziția sa în jurul clădirii ... impresionantă.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.