Prezentari din data de 12 iunie 2016 - 13 prezentari

A Low Impact Woodland Home

Casa construită cu atenţie maximă pentru mediul înconjurător ne oferă o oportunitate unică de a trăi aproape de natură. Fiind propriul arhitect vă permite să creați și să vă bucuraţi de ceva care face parte din dumneavoastră şi din natură.

Automobile 2006-2013

Păzea! Păzea că trece-n goană, Aleargă, vâjâie ca vântul, Și dacă n-ai urechi normale Te face una cu pământul! Păzea, că e iresponsabil, El are flăcări în artere Și te pălește fără veste Cu patruzeci de cai putere! Pufnește, zbârnâie, se-ntoarce Și lasă-n urma lui, pe drum, Miros albastru de benzină Și nori de pulbere și fum... Așa își începea Ion Minulescu în 1910 poezia „Romanța automobilului”.

Cu Nikonul la drum.Alte localitati pe Dora Baltea

Alte localitati pe raul Dora Baltea in Valle d Aosta

Cu Nikonul la drum.Aosta si Courmayeur

Marea capitala a alpinistilor Courmayeur. Aosta, capitala regiunii autonome Valle d Aosta si alte splendori din frumusetea Italiei.

Cu Nikonul la drum.Valle d Aosta

Rezultatul a doua saptamani cu Nikonul la drum. Italia- regiunea Valle di Aosta, cel mai mic diamant in colierul cu diamante ale Republicii Italiene. Sper sa va placa. Vizualizare placuta ! Helmut Guertler

FOTOGRAFIA SPORTIVA

I SE POATE INTAMPLA ORICUI ...

Frumusețea de dincolo de natură

Expoziția „Frumusețea de dincolo de natură” prezintă mai mult de 70 de sculpturi care reprezintă natură moartă, lucrate cu ajutorul focului și încastrate în cristal. Sculpturile sunt realizate de Paul Stankard și fac parte din colecția Robert M. Minkoff. Colecția expune sculpturi realizate de artist în activitatea sa de peste 40 de ani.

Imagini ameţitoare braziliene. Pedra do Telégrafo.

Fotografii luate sub un unghi adecvat la Pedra de Telégrafo, în apropiere de Rio de Janeiro.

LUMEA SUBACVATICA

SCUFUNDARI ...

Oieritul montan românesc

Tradiţia oieritului montan în ţara noastră este strâns legată de generaţiile care au făcut din urcatul oilor la munte un simbol naţional, practicat la mari depărtări de aşezările omeneşti, cu un grad ridicat de izolare şi mari dificultăţi generate de relieful şi clima montană şi, mai cu seamă, dificultăţi provocate de animalele sălbatice de pradă.

Separare

Poveste de viata

TURCIA

STRAMTOAREA BOSFOR DIN ISTANBUL ...

U.S. NAVY

IMPRESIONANT ...

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.