Prezentari din data de 21 decembrie 2016 - 17 prezentari

ANII 60

CE VREMURI ... !!!

Darul de sub brad

Darul de sub brad este cel mai asteptat moment al sarbatorilor de iarna.

el arte de animar

ES UNA PRESENTACION ELABORADA EN LA QUE SE HA INTENTADO ATRAER LA ATENCIÓN DEL ESPECTADOR Y QUE ÉSTE SE DEJE LLEVAR POR LA BELLEZA Y EL ENCANTO DE LAS IMÁGENES, SIN OLVIDARNOS DE LA MÚSICA.

GROWN-UP CHRISTMAS LIST(Lista mea de Crăciun ca adult)

Lista noastră de Crăciun, ca adulţi...Fiecare îşi doreşte câte ceva. Palpabil sau nu. Dar eu consider că nu valorile materiale dau importanţă vieţii. Ci liniştea. Din toate punctele de vedere. O spune această melodie care, împreună cu imaginile, mie îmi aduc aminte de copilăria mea. Când tata mă plimba cu sania seara, când venea de la serviciu. Iar în oraş, atunci, străzile erau slab luminate cu becuri gălbui, care dădeau o senzaţie de linişte, de pace. Priveam în lumina lor fulgii ce coborau jucăuş pe genele mele de copil... Vă doresc tuturor Sărbători fericite, cu multă sănătate, realizări pe toate planurile. Să fiţi optimişti, fericiţi, să vi se împlinească toate visele.

Kirkwall

Kirkwall este cel mai mare oraș și centru administrativ al insulelor Orkney din nordul Scotiei.

MIRACULUM

Navigăm...În amintiri, în trăiri, în viaţă. Viaţa noastră este un miracol. Dar noi nu avem timp să gândim la asta, suntem mult prea preocupaţi să supravieţuim. Traducerea acestui clip este din limba latină. Iar picturile aparţin pictorului rus, Ivan Aivazovsky, cel mai cunoscut pictor rus din sec al 19-lea, din Yalta, pe coasta nordică a Mării Negre. Pe care a pictat-o cu cea mai mare dragoste.

montajes divertidos

NUEVA SELECCION DE MONTAJES SENCILLOS Y AL MISMO TIEMPO, DIVERTIDOS.

NUEVOS TATUAJES

COMO EN OCASIONES ANTERIORES, PRESENTAMOS AQUI UNA SERIE DE HERMOSOS TATUAJES QUE SON COMO OBRAS DE ARTE REALIZADAS SOBRE CUERPOS

OGLINDA APEI

SUPERB ...

Pictand tabloul: "Maestrul George Enescu impreuna cu prietenul si discipolul sau, Yehudi Menuhin!"

Pictand tabloul: "Maestrul George Enescu impreuna cu prietenul si discipolul sau, Yehudi Menuhin!"

Portocala de Craciun

O poveste de Craciun

THE MAGIC OF THE NIGHT

În sufletele fiecăruia dintre noi, mai sălăşluieşte o fărâmă din copilărie. Închideţi ochii pentru câteva secunde. Vedeţi o luminiţa în zare? Este copilăria noastră. Care ne este adânc întipărită în inimă. Sunt cei mai dragi ani din viaţa noastră. Nu vă sfiiţi, fiţi măcar pentru câteva momente, din nou copii. Măcar în Noaptea Sfântă de Crăciun.

Un an nou 2017

Este un pps cu imagini de sărbătoare frumoase

Urare

Crăciunul, una din cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea Domnului Iisus Hristos. Doresc tuturor prietenilor, colegilor de site, vizitatorilor şi d-lui administrator, ca lumina şi magia sfântă a Crăciunului să vă atingă sufletul cu pace şi binecuvântare, să vă umple inima cu bucurie, bunătate, speranţă şi lumina iubirii, care este forţa motrice a acestui univers! Iar în anul care vine, să fiţi sănătoşi, iubiţi şi fericiţi, să aveţi parte de tot ce e mai bun în lume, toate visele să devină realitate, pentru dvs. şi cei dragi! Cele mai calde şi sincere mulţumiri tuturor celor care mi-aţi fost alături de-a lungul întregului an! CRĂCIUN BINECUVÂNTAT! LA MULŢI ANI FERICIŢI! Cu stimă şi aleasă preţuire, Teodora Buiţă

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.