Publicitate

Categoria 'Stiinte' - aprilie 2016 - 5 prezentari

SCENARII pentru secolul XXI-1_Asteroizii

SCENARII pentru secolul XXI-1_Asteroizii

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 06.04.2016
Vizualizari: 2733 in total, 1 pe zi
Descarcari: 302 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Pamantul si supravietuirea civilizatiei noastre sunt in mare pericol in acest secol, care ar putea fi ultimul in istoria omenirii. Exista mai multe amenintari si riscuri majore, unele din cauze naturale, greu sau imposibil de prevenit, altele din cauze umane, ca o consecinta a evolutiilor stiitifice, tehnologice, sociale si culturale ale societatii omenesti. Se fac scenarii pentru identificarea acestor pericole, se fac planuri si programe de actiuni pentru prevenirea si diminuarea distrugerilor, in caz ca unele nu vor putea fi evitate Exista Centre si Institute de cercetari nationale si internationale consacrate studierii Riscurilor Existentiale, definite ca fiind „acele amenintari care pot avea ca efect disparitia prematura a vietii inteligente originare de pe Pamant, sau distrugerea permanenta si drastica a potentialului sau de dezvoltare viitoare” In acest pps este vorba de unul din aceste riscuri existentiale – IMPACTUL UNOR ASTEROIZI SAU COMETE, asa cum s-a mai întâmplat in istoria mai veche sau mai noua a Pamantului... Nu este o predictie - este doar una din variantele posibile...
SCENARII pentru secolul XXI-2_Explozii solare

SCENARII pentru secolul XXI-2_Explozii solare

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 06.04.2016
Vizualizari: 7351 in total, 5 pe zi
Descarcari: 288 in total, 0 pe zi
Comentarii: 3
Descriere: Pământul şi supravieţuirea civilizaţiei noastre sunt în mare pericol în acest secol, care ar putea fi un moment critic în istoria omenirii. Există mai multe ameninţări şi riscuri majore, unele din cauze naturale, greu sau imposibil de prevenit, altele din cauze umane, ca o consecinţa a evoluţiilor ştiinţifice, tehnologice, sociale şi culturale ale societăţii omeneşti. Se fac scenariî penttu identificarea acestor pericole. Există Centre şi Institute de cercetări naţionale şi internaţionale consacrate studierii Riscurilor Existenţiale, definite ca fiind „acele ameninţări care pot avea ca efect dispariţia prematură a vieții inteligente originare de pe Pământ, sau distrugerea permanentă şi drastică a potenţialului său de dezvoltare viitoare” In acest pps se prezinta unul din aceste riscuri existenţiale – IMPACTUL unor EXPLOZII SOLARE - asa cum au mai fost, de mai multe ori, in istoria recenta a Pământului... Exploziile solare mari pot avea un efect perturbator considerabil asupra vieţii pe pământ şi a sistemului global de telecomunicaţii. Mari părţi ale globului vor rămâne complet în intuneric din cauza căderii sistemelor de producţie şi transport a energiei electrice.Consecinţa căderii reţelei electrice este paralizia totală treptată a tuturor activităţilor. Nu dintr-odată, ci în câteva ore. Pagubele uriaşe, de mii de miliarde dolari, ar putea fi remediate abia după câteva săptămâni, luni sau poate chiar ani Pentru civilizaţia modernă care depinde total de existenţa energiei electrice, ar fi un eveniment aproape apocaliptic Până in 2020 există o probabilitate de cca. 12% pentru ca Pământul să se confrunte cu o uriaşă erup
SCENARII pentru secolul XXI-3a_Oameni si Roboti

SCENARII pentru secolul XXI-3a_Oameni si Roboti

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 06.04.2016
Vizualizari: 2935 in total, 2 pe zi
Descarcari: 296 in total, 0 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: Pământul şi supravieţuirea civilizaţiei noastre sunt în mare pericol în acest secol. Există mai multe ameninţări şi riscuri majore, unele din cauze naturale, greu sau imposibil de prevenit, altele din cauze umane, ca o consecinţa a evoluţiilor ştiinţifice, tehnologice, sociale şi culturale ale societăţii omeneşti. Se fac scenarii penttu identificarea acestor pericole. Există Centre şi Institute de cercetări naţionale şi internaţionale consacrate studierii Riscurilor Existenţiale, definite ca fiind „acele ameninţări care pot avea ca efect dispariţia prematură a vieții inteligente originare de pe Pământ, sau distrugerea permanentă şi drastică a potenţialului său de dezvoltare viitoare” In acest pps se prezinta unul din aceste riscuri existenţiale, asa cum se discută din ce în ce mai mult în lumea specialiştilor din diferite domenii ştiinţifice, tehnologice şi sociale... Acum, mai întâi prima parte, despre apariţia Roboţilor, locul şi rolul lor în societatea actuală –OAMENI ŞI ROBOŢI.
SCENARII pentru secolul XXI-3b_Oamenii si societatea robotilor

SCENARII pentru secolul XXI-3b_Oamenii si societatea robotilor

  • Currently 7.50/10

7.5 steluţe (2 voturi)

Categoria: Stiinte
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 26.04.2016
Vizualizari: 2278 in total, 1 pe zi
Descarcari: 190 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Pământul şi supravieţuirea civilizaţiei noastre sunt în mare pericol în acest secol. Există mai multe ameninţări şi riscuri majore, unele din cauze naturale, greu sau imposibil de prevenit, altele din cauze umane, ca o consecinţa a evoluţiilor ştiinţifice, tehnologice, sociale şi culturale ale societăţii omeneşti. Se fac scenarii penttu identificarea acestor pericole. Există Centre şi Institute de cercetări naţionale şi internaţionale consacrate studierii Riscurilor Existenţiale, definite ca fiind „acele ameninţări care pot avea ca efect dispariţia prematură a vieții inteligente originare de pe Pământ, sau distrugerea permanentă şi drastică a potenţialului său de dezvoltare viitoare” In acest pps se prezinta unul din aceste riscuri existenţiale, asa cum se discută din ce în ce mai mult în lumea specialiştilor din diferite domenii ştiinţifice, tehnologice şi sociale... Acum, a doua parte, despre locul şi rolul Roboţilor în societatea viitoare –OAMENII ŞI SOCIETATEA ROBOŢILOR.
Uniunea Europeană

Uniunea Europeană

Categoria: Stiinte
Primita de la: Marian Iulian (este autorul)
Data: 26.04.2016
Vizualizari: 2213 in total, 1 pe zi
Descarcari: 315 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Din această prezentare veți învăța ce state fac parte din Uniunea Europeană ,când a luat naștere dar și multe alte lucruri interesante.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion