Prezentari din data de 01 februarie 2017 - 38 prezentari

33 inpactantes imagenes

son 33 fotografias de personas o cosas que han ocurrido a lo largo de nuestra historia no demasiado lejana. Creo que vale la pena verlas.

Afrique La Magnifi´que

Magnifica Africa. Minunate fotografii in alb-negru ale renumitului fotograf Nick Brandt

BELLAS IMAGENES

el titulo del pps lo dice muy claro: "bellas vistas" tambien se podria haber titulado, por ejemplo, aquello de..."a nadie le amarga un dulce" y es que todo es relativo, asi es que lo mejor es que vean la presentación y saldran de dudas.

bricolage selecto

un monton de ideas para los que tengan la suerte de poder haqcer bricolage en su casa, lo cual no es mi caso.

CARICATURAS 1`

ESTA ES LA PRIMERA PARTE DE 2 PRESENTACIONES DE CARICATURAS DE PERSONAJES FAMOSOS, LAS CUALES ESPERO SEAN DE SU AGRADO.

CARICATURAS 2

aqui tenemos la segunda parte de 2 pps dedicados a caricaturas de personajes famosos y que sea del agrado de ustedes tanto como la primera.

DANDO IDEAS

presentacion en la que se incluyen imagenes con ideas propias para celebrar fiestas infantiles de cumpleańos, onomásticas y otros eventos.

de fondo, el mar

sobre un fondo animado del mar, van surgiendo imagenes tambien animadas que enriquecen y crean un bonito efecto.

FESTIVAL DE ANIMACIONES 1

primera parte de festival de animaciones 1, son animaciones de calidad y pueden hacer pasar un rato alegre y divertido, incluida la gente menuda.

FONDO MOVIL

diferentes imagenes van apareciendo sobre un fondo con vida propia y a su vez con una bonita cancion de fondo.

IMAGENES MAGNIFICAS

UNA SERIE DE FOTOGRAFIAS REALMENTE MAGNIFICAS

Imagini de pe net 56

Imagini de pe net 56

Imagini din Berchtesgaden-Bavaria

Imagini din Berchtesgaden.

legado arabe

en esta presentacion podemos ver diferentes obras, objetos y platos de comida propios de los arabes, cosas que nos dejaron y que han perdurado a lo largo de los siglos.

MOMENTUL POTRIVIT

TOTUL SE INTAMPLA INTR-O CLIPA ...

MONTAJES Y RETOQUES

seguimos en la linea de montajes y retoques presentando en esta ocasion algo mas de 25 imagenes todas con algun arreglo, algun retoque o ambas cosas a la vez.

muńecos de artesania

en este pps encontramos una amplia variedad de muńecos fabricados a mano, de ahi su mayor mérito en estos tiempos en los que, casi todo se hace con máquinas, robots y otros artilugios.

Pictura miniaturala

Hasan Kale, un pictor născut în 1959, originar din Bursa-Turcia, pictează luându-se la întrecere cu materia și cu atomii. Un portret pe un bob de orez ori o sămânță de ardei, un peisaj pe o boabă de cafea ori un sâmbure de dovleac, dantelarii pictate și decupate în aripile unor fluturi sau insecte. Vă invit să vedeți ce provocări acceptă artistul, si cât de măreață poate fi arta chiar si atunci când, pentru a o observa trebuie să o așezăm sub lupă. Potrivit unei postări a lui Kale, acesta și-a stabilit obiectivul să picteze pe un fir de păr silueta unei persoane din Istanbul.

Poezii Liliana Nicoleta Kaltakis Partea XIV-a

Poetă idilică... Liliana Nicoleta Kaltakis... reîntemeiază firea umană... împrospătată continuu de un suflet ce se vrea mereu tânăr... argument forte îl reprezintă tocmai lirica sa... în care vedem nu pe Liliana Nicoleta Kaltakis... ci ne revedem pe noi înşine... deoarece versurile ei sunt ca o oglindă... iar fiecare cititor se poate vedea în ea... Rămâne doar să aveți răbdarea de a le citi... şi să vă regăsiţi acolo... printre rândurile poeziilor.

Reykjavik

Reykjavík este capitala Islandei, cel mai mare oraș din această țară și capitala cea mai nordică din lume, fiind aflată foarte aproape de cercul polar

Rugaciune.Mihai Eminescu(Averio)

Cine nu s-a rugat vreodata puterii divine, sfinților sau Fecioarei Maria, cea care mijlocește ruga omului în fața Dumnezeului nostru crestin? Frumoasa „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, am interpretat-o în felul meu, ca rugă pentru voi, cei care citiți aceste rânduri și urmăriți diaporama ce-i este dedicată. Poezia „Rugăciune”a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.

SATIRA GRAFICA

CARICATURI ...

Sculpturi din hartie

Li Hongbo lucreaza cu tone de hartie. Le lipeste, le preseaza si apoi le modeleaza prin taiere. Lucrarile sale se bucura de un real succes.

Sistemul limfatic

REFERAT anatomie

TATUAJES LOGRADOS

una estupenda seleccion de tatuajes que no dejara indiferentes a los amantes de los mismos.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.