Prezentari din data de 12 martie 2017 - 42 prezentari

AMORE PERDUTO

Pentru indragostiti, pentru iubitorii de muzica, pentru pasionatii de poezie

AVES EXOTICAS

un pps muy completo, con mas de 100 imagenes donde podras ver y admirar numerosas aves, confieso que algunas de ellas, eran totalmente desconocidas para mi. y si ademas te gustan las canciones de Sabina, en este caso acompaado por la siempre recordada Rocio Durcal, ya no va mas.

CASAS DIMINUTAS

se trata de unas viviendas muy especiales, por su pequeo tamao, pero al mismo tiempo llenas de ventajas por el buen aprovechamiento de todos los espacios. me encantaria tener una.

Cu Nikonul la drum.Isvoare

Si raurile, indiferent cat sunt ele de mari, au o viata.Ca si noi oamenii, care ne nastem,traim si, candva , murim, asa si apele curgatoare : isvorasc. curg, apoi dupa o oarecare lungime se varsa in alte rauri mai mari, lacuri, mari sau oceane. In acest pps vreau sa va prezint cateva isvoare a unor fluvii de pe pamantul nostru. Vizualizare placuta insotita de New Orleans Jazz Orchestra.

ENTRE EL CIELO Y EL MAR

entre el cielo y el mar, hay muchas cosas, claro est, aunque para representarlas todas en un pps seria demasiado...yo pongo unas cuantas, a ver quien da mas.

Eva Peron

Maria Eva Duarte de Peron, a fost tot timpul apropiată de popor, de cei săraci, bătrni şi orfani. Datorită influenţei sale, femeile au primit şi ele drept de vot n Argentia n 1947. Fundaţia Eva Peron, creată n 1948, a avut o contribuţie majoră la politicile sociale ale lui Juan Peron. Fundaţia, care dispunea de un buget anual de aproximativ 200 de milioane de dolari americani (n jur de două procente din bugetul naţional al ţării la acea vreme), avea 14.000 de angajaţi şi a ridicat sute de noi şcoli, clinici şi azile de bătrni. n plus, a oferit celor nevoiaşi sute de mii de obiecte casnice, a sponsorizat consultaţii medicale şi burse şcolare. Unul dintre cele mai mari proiecte n care a fost implicată a fost construirea Oraşului Evita, azi parte din Buenos Aires, care includea 25.000 de locuinţe. Prima Doamnă a Argentinei mpreună cu soțul său Juan Peron a acordat un sprijin direct pentru un refugiu masiv, sigur şi confortabil n Argentina multor naționaliști din Europa.

FRACTALES 25

una seleccion de fractales muy interesantes, espero les guste.

GANAN LOS GATOS

como no se me ocurria un titulo sencillo para este pps, pense que de 60 diapositivas que forman la presentacion, la mayoria son de imagenes de gatos, asi es que ganan los gatos....por mayoria en esta ocasion.

GIRLS 10

en este caso, la descripcion es fcil, si traducimos la frase al castellano, el titulo se convierte en \"chicas 10\". o no?

JUVENTUD DIVINO TESORO

y es que, a decir verdad, la juventud es el tesoro mas preciado que se puede tener, aunque generalmente se da uno cuenta cuando ya no eres tan joven. De todas formas, todos somos o hemos sido jovenes, asi es que no nos quejemos.

JUVENTUD Y BELLEZA

la belleza y la juventud casi siempre van ligadas entre si, valga como ejemplo esta seleccion de mujeres hermosas y guapas.

LUCIENDO TATUAJES

una nueva seleccion de tatuajes muy completos y muy logrados, a proposito para lucirlos.

Madonna

Maica Domnului este mama. Si nu este mama numai pentru Isus. Este mama pentru toti cei care vrem s-o avem ca mama a noastra - preot Teofil Paraian

MANERAS DE VIVIR

en esta presentacion, se refleja con bastantes detalles, esa vida de nomada que prefieren vivir muchas personas, con todas sus ventajas, pero tambien con sus inconvenientes.

MIS FOTOGRAFIAS 12

esta es la entrega numero 12 de \"mis fotografias\". como siempre, espero que esta y las once anteriores sean de su agrado.

MIS FOTOGRAFIAS 13

esta es la entrega numero 13 de "mis fotografias". como siempre, espero que esta y las DOCE anteriores sean de su agrado.

MODELOS DE AYER

seleccion de coches de una epoca pasada que conservan ese encanto especial de aquellos vehiculos que fueron la admiracion de nuestros abuelos.

Nu privi in jos

I se spune Slackline si practicantii lui vorbesc despre un nou mod de viata, chiar o filozofie a acestui sport.

o raita prin Europa Centrala - 01 - spre Budapesta

Va propun un frumos periplu prin centrul Europei, urmand traseul: Bucuresti Budapesta - Cracovia Auschwitz Czestochowa Varsovia Poznan Potsdam Berlin Dresda Karlovy Vary - Praga Karlstein Brno Punkva Bratislava Budapesta - Bucuresti. Prin imaginile prezentate, voi incerca sa va introduc in atmosfera acestor minunate locuri! In acest prim episod incerc sa va prezint pe scurt traseul pana la Budapesta.

o raita prin Europa Centrala - 02 - mergem la Cracovia - A

In acest episod ne deplasam de la Budapesta spre Cracovia

o raita prin Europa Centrala - 04 - nocturna cracoviana

Totusi incercam o scurta plimbare prin Piata Veche, cu toate ca hotelul era la o distanta destul de mare. Dar a meritat!

o raita prin Europa Centrala - 05 - la pas prin Cracovia - A

O scurta vizita la Cracovia, care incepe cu Cstelul Wawel.

o raita prin Europa Centrala - 06 - la pas prin Cracovia - B

... ne continuam scurta plimbare prin Castelul Wawel!

o raita prin Europa Centrala - 07 - la pas prin Cracovia - C

Ne indreptam spre Piata Centrala si categoric ca intram in Hala Postavarilor - renumita Piata de chihlimbar.

o raita prin Europa Centrala - 08 - la pas prin Cracovia - D

Ne continuam plimbarea prin frumoasa Piata Centrala

o raita prin Europa Centrala - 09 - la pas prin Cracovia - E

Ultimele impresii inainte de a parasi frumosul oras!

REMIX - Biblia Vechiul Testament Exodul Cap.6

Moise trimis din nou la Faraon. Neamul său.

SANDALE

A SOSIT PRIMAVARA ... SANDALE PE ALESE ...

SCENARII pentru secolul XXI-6_Marile Crize Globale

Multi savanti si experti cunoscuti si recunoscuti pe plan international avertizeaza asupra pericolelor naturale sau provocate de activitatile umane scapate de sub control, din secolul 21. Unii dinte ei cred ca omenirea si civilizatia noastra sunt intr-un moment critic, in fata mai multor crize globale, unele chiar declansate si in curs de evolutie, cu efecte grave sau chiar distrugatoare aupra Pamantului, mediului inconjurator şi speciei noastre.

SEORA BONITA

un pequeo homenaje a todas las mujeres.

Sfaturi de trebuință Partea XVI-a

Nu există ruşine n a recunoaşte faptul că n viaţa fiecăruia... la un moment dat... persistă haosul şi că... ai nevoie de limpezire... Dacă sesizezi acest lucru şi iei măsuri din timp... de cele mai multe ori descoperi că tocmai TU... ești sprijinul de care ai nevoie...!

Sfaturi de trebuință Partea XVII-a

Nu există ruşine n a recunoaşte faptul că n viaţa fiecăruia... la un moment dat... persistă haosul şi că... ai nevoie de limpezire... Dacă sesizezi acest lucru şi iei măsuri din timp... de cele mai multe ori descoperi că tocmai TU... ești sprijinul de care ai nevoie...!

TATUAJES COLORES Y MODA

aqui presentamos un extenso despliegue de imagenes, todas distintas pero que en conjunto, forman un variopinto panel lleno de color, belleza y armonia.

TATUAJES FORMIDABLES

otro nuevo tema de tatuajes de diversos motivos y colores que considero sera del agrado de ustedes.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.