Publicitate

Categoria 'Anotimpuri' - octombrie 2017 - 3 prezentari

Iar a venit toamna

Iar a venit toamna

  • Currently 9.33/10

9.3 steluţe (3 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: viorica dea (este autorul)
Data: 17.10.2017
Vizualizari: 1714 in total, 2 pe zi
Descarcari: 239 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Este un pps cu peisaje de toamnă
Octombrie de Aur.Sellaronda

Octombrie de Aur.Sellaronda

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 29.10.2017
Vizualizari: 3586 in total, 4 pe zi
Descarcari: 266 in total, 0 pe zi
Comentarii: 5
Descriere: A trecut timpul alaiurilor sgomotoase de turisti,care,peste munti si vai se indreptau spre cabana, au disparut, au disparut in ceata vailor si al oraselor. Fericit este acela ce acum se mai afla pe drumuri de munte,singur sub cerul albastru,punctat cu nori de foen.Pe ici pe colo,prin locurile insorite,mai infloreste cita o floare uitata de vara.Mai auzim cite un tril al vreunei stancute intarziate. Miroase a putregai si frunze moarte,a ceata si zapada. Cand vantul de toamna smulge frunzisul arborilor si-l invarteste dealungul strazilor,cand prima zapada persista pe pantele nordice,atunci este timpul sa ne luam ramas bun de la alpinism. Pentru alpinist acestea sunt cele mai frumoase zile ale anului.Sunt zile "daruite" de catre natura. Sunt zile in care retraim tumultul unei veri bogate in ascensiuni,traim ultima tura a anului. Aceasta ultima tura este si cea mai frumoasa egal cum se numeste ea. Totdeauna ultima tura este si cea mai frumoasa.Aceasta despartire lasa ca fericirea traita sa apara in toata dimensiunea ei, o lasa sa mai straluceasca inca odata,inainte de a dispare pentru totdeauna. Adio toamna.Adio alpinism.Adio pana la primavara. Helmut Gürtler.
SUNT UN TOMNAGIU - Mircea Albulescu; Muzica: Mihaela Măcelaru

SUNT UN TOMNAGIU - Mircea Albulescu; Muzica: Mihaela Măcelaru

  • Currently 9.25/10

9.3 steluţe (4 voturi)

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Cristina G (este autorul)
Data: 03.10.2017
Vizualizari: 1425 in total, 1 pe zi
Descarcari: 318 in total, 0 pe zi
Comentarii: 2
Descriere: Sunt un tomnagiu - Mircea Albulescu (4 oct. 1934 - 8 apr.2016) "Hai...hai... Daţi-vă sufletul la ploaie..." Sper să vă placă. Şi nu neapărat montajul meu. El este infinit mai puţin valoros decāt acest glas. Cine nu-l iubeşte pe maestrul Mircea Albulescu, ce are un glas inconfundabil ! Este o poezie din albumul "Fluture īn lesă de aur" . Domnia sa, pe lāngă un mare actor şi regizor, este şi scriitor/poet.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion