Publicitate

Categoria 'Fotografii' - noiembrie 2017 - 4 prezentari

Bucurestiul in iarna lui 1954

Bucurestiul in iarna lui 1954

Categoria: Fotografii
Primita de la: Cornel O. P. (este autorul)
Data: 22.11.2017
Vizualizari: 977 in total, 1 pe zi
Descarcari: 156 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Se vehiculează idea unei ierni grele. Să ne amintim cum a fost īn București, īn 1954, cea mai cruntă iarnă din secolul 20. Ameninţaţi de foame sau frig īn casă, oamenii s-au mobilizat spectaculos. Erau reguli clare de deszăpezire: „Īn primă urgenţă se curăţă partea carosabilă a străzii, iar pe cele cu tramvaie se va degaja īntīi pe partea cu cele două linii de transport şi cīte un metru īn plus, pe stīnga şi pe dreapta”. Pe bulevarde, camioanele armatei adunau zăpada şi o aruncau īn Dāmboviţa. Uzina Grozăveşti elimina apă caldă, iar zăpada se topea pentru că altfel exista pericolul să se formeze poduri de gheaţă. Cetăţenii capabili de muncă alături de militari au participat la lucrările de deszăpezire şi de aprovizionare cu alimente a populaţiei.
Fotografia creativă cu dublă de expunere

Fotografia creativă cu dublă de expunere

  • Currently 9.75/10

9.8 steluţe (4 voturi)

Categoria: Fotografii
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 22.11.2017
Vizualizari: 1560 in total, 1 pe zi
Descarcari: 206 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Fotografia cu două expuneri este arta trecerii de la captarea imaginii la Grafică. Īn fotografie, prin expunerea dublă sau expunerile multiple se īnțelege adăugarea mai multor straturi pentru a crea o singură imagine. Valorile expunerii pot fi diferite una de cealaltă. Fotograful și graficianul Dan Mountford ne īncāntă cu această serie foarte creativă de lucrări intitulate "Double Exposure" . Pentru a afla mai multe, nu ratați Béhance și Flickr-ul său.
Frumuseti ciudate

Frumuseti ciudate

Categoria: Fotografii
Primita de la: Christian HG (nu este autorul)
Data: 22.11.2017
Vizualizari: 1285 in total, 1 pe zi
Descarcari: 168 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Frumuseti ciudate.
West Country

West Country

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (3 voturi)

Categoria: Fotografii
Primita de la: jesśs Mota (este autorul)
Data: 28.11.2017
Vizualizari: 1191 in total, 1 pe zi
Descarcari: 173 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: the west of the country,O parte a imaginației colective din īntreaga lume vest departe, include regiunea statelor vestice ale Statelor Unite ale Americii. Deoarece SUA extins spre vest, după fondarea sa, sensul Occidentului a evoluat īn timp. Inainte de 1800, creasta Munților Apalași a fost văzută ca granița de vest. De atunci, frontiera sa mutat mai departe spre vest și rāul Mississippi se face referire ca cea mai estică limita posibilă a Occidentului. Vest cuprinde cea mai mare parte semi-aride, platouri, unele campii si munti impaduriti. Īn secolul XXI,Statele care sunt īn Munții Stāncoși și Marele Bazin Coasta de Vest este considerată ca făcānd parte din America de Vest.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion