Categoria 'Fotografii' - iunie 2017 - 6 prezentari

APUNTES GRAFICOS 8

EN ESTA OCASION, PRESENTAMOS UN TRABAJO COMPUESTO DE 30 DIAPOSITIVAS EN LAS QUE PODEMOS ENCONTRAR IMAGENES DIVERSAS Y OTRAS QUE PARA MI SON MUY FAMILIARES Y QUERIDAS. CON EL DESEO DE QUE SEA DE SU AGRADO, RECIBAN UN CORDIAL SALUDO DE PEPETRON.

Castillos

Edificio o conjunto de edificios rodeados de murallas, fosos y otras obras de fortificación, construido generalmente en un lugar elevado y estratégica mente situado para la guerra.

Castillos

  • Currently 8.00/10

8.0 steluţe (1 vot)

Edificio o conjunto de edificios rodeados de murallas, fosos y otras obras de fortificación, construido generalmente en un lugar elevado y estratégica mente situado para la guerra.

FANTASIAS KEP

AQUI TENEMOS UN POWER POINT DE LOS CLASICOS, NADA DE EFECTOS ESPECIALES, NADA DE CABRIOLAS NI VOLTERETAS, SIMPLEMENTE VAN A VER IMAGENES. ESO SI, IMAGENES PRECIOSAS Y QUE POR DESGRACIA, NO VEMOS TODOS LOS DIAS Y MENOS "IN SITU".

femeie de frumusețe în purpuriu(La Belleza de la mujer en el color purpura.)

  • Currently 9.00/10

9.0 steluţe (3 voturi)

În acest Powerpoint se va vedea frumusetea femeilor cu o culoare predominantă sau scoate în evidență, cum ar fi violet, sper vă place

Notre Dame

  • Currently 9.75/10

9.8 steluţe (4 voturi)

Biserica Notre-Dame a fost construită între 1163 și 1240 la inițiativa Episcopului Maurice de Sully. Aceasta catedrala, cu hramul Fecioara Maria, este situat în centrul orașului Paris, pe Ile de la Cité. Templul, care este considerat simbol al catedralei gotice medievale seamănă cu o navă gigantică situată pe malul insulei. Acesta a subliniat arcuri și contraforturi de zbor arcade, care contribuie la stabilitatea construcției, și bolta striate. În principalele fațadă două turnuri masive, un portic triplu cu sculpturi friza și o mare trandafir fereastră, care încoronează ușa din față în sus. Interiorul bisericii este de 35 de metri de mare. În timp ce arhitectura originală a fost modificată în secole mai târziu, catedrala are un aspect de unitate, fapt ce ne permite să ne imaginăm întreaga clădire cu o singură privire. În prezent, acesta își păstrează o parte din mobilierul original.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.