Prezentari din data de 21 iunie 2018 - 15 prezentari

Castele ale lumii

Cele mai multe imagini frumoase castele sau aproape cele mai frumoase din lume, sper sa va placa

Desenele lui Loui Jover

Talent, imaginatie, daruire, iubire si niste lucrari ce poarta semnul harului divin.

Fântâni,mai mult sau mai puțin cunoscute.

Fantanile au fost si au ramas o preocupare a edililor nostrii.Realizarile lor sunt tot mai spectaculoase si merita atentia tuturor.

Picturi miniaturale

Aceste picturi realizate de Heidi Annalise sunt despre bucuria vieții. Fiecare casetă mică are o pictură în ulei pe capac, în timp ce în interior este o paletă de culori pe care Annalise a folosit-o pentru opera de artă. Acest "peisaj într-o cutie" se materializează ca o extindere iluzorie a realității care păstrează peisajul, dar și a procesului creativ al acestui pictor. Are un mod original de a expune arta: suprapune pictura exact pe peisajul real, un mod ce până acum nu a dat greș.Pasionații și iubitorii de artă îi pot admira sau chiar cumpăra lucrările de pe magazinul online Etsy.com. Dacă vrei să-i urmărești activitatea o poți face pe site-ul personal heidiannaliseart.com sau pe pagina de Instagram.

REMIX - Biblia Vechiul Testament Psalmul 110

Psalmul 110 Scris pe vremea lui Neemia.

REMIX - Biblia Vechiul Testament Psalmul 111

Psalmul 111 Scris pe vremea lui Neemia

Roma

Orașul Roma are multe instituții artistice și culturale, precum și ca fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru toate tipurile de achiziții. Acesta dispune de evenimente și festivaluri care au loc pe tot parcursul anului și clasice pentru locuri de distracție.

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.