Publicitate

Categoria 'Poezie, Versuri' - ianuarie 2019 - 2 prezentari

EMINESCU - ATAT de FRAGEDA-Note de lectura

EMINESCU - ATAT de FRAGEDA-Note de lectura

  • Currently 8.75/10

8.8 steluţe (4 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 16.01.2019
Vizualizari: 1016 in total, 3 pe zi
Descarcari: 119 in total, 0 pe zi
Comentarii: 8
Descriere: Despre poezia de dragoste a lui Eminescu s-au scris zeci, sute de volume, studii, analize, comentarii, articole. In preajma aniversarii naşterii sale – 15 ianuarie – am recitit o parte dintre ele si m-am gândit sa prezint recitarea lui Caramitru si câteva scurte note de lectura despre poezia „Atât de frageda”. Speram sa poata fi publicata pe NICEPPS inainte de 15 ianuarie – din pacate ADMIN a fost foarte ocupat si a lasat sa se adune peste 125 pps in asteptare, ca sa le publice pe toate in 15 ianuarie... Deci nu stiu cand va fi publicat acest pps omagial Eminescu...
Pablo Neruda - Poemul XX-v2

Pablo Neruda - Poemul XX-v2

  • Currently 8.50/10

8.5 steluţe (4 voturi)

Categoria: Poezie, Versuri
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 15.01.2019
Vizualizari: 940 in total, 2 pe zi
Descarcari: 70 in total, 0 pe zi
Comentarii: 6
Descriere: Cunoscutul Poem XX de Pablo Neruda face parte din volumul „Douăzeci de poeme de dragoste şi un cântec de disperare”.Pentru ca mi-a plăcut poemul am realizat acest PPS in doua variante – prima a fost postata pe NICEPPS, pe a doua o vedeţi si o ascultaţi recitata in limba spaniola, cu sonorităţile specifice textului original...“Puedo escribirlos versos más tristes esta noche. Yo la quise, y a veces ella también me quiso”Pe care dintre cele doua variante le preferati ?

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion