Publicitate

Prezentari din data de 4 septembrie 2019 - 7 prezentari

Angola 1

Angola 1

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (1 vot)

Categoria: Natura
Primita de la: Steve (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 264 in total, 3 pe zi
Descarcari: 57 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Angola is a west-coast country of south-central Africa. The capital and largest city is Luanda. It lies on the Atlantic coast in the northwest of the country. A highly multiethnic country has 25,8 million inhabitants. Angolan culture reflects centuries of Portuguese rule, in the predominance of the Portuguese language and of the Catholic Church. Steve
Apa o lume a fanteziei și imaginației

Apa o lume a fanteziei și imaginației

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Categoria: Arta, Pictura
Primita de la: Cipri (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 452 in total, 6 pe zi
Descarcari: 190 in total, 2 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Artistă și inventatoare a Tabloului de desen Icarus, Ester Roi creează cu o tehnică uimitoare pe bază de ulei și ceară topită opere de artă incredibil de foto-realiste. Arta ei se caracterizează prin culori strălucitoare și detalii ascuțite și o fascinație continuă cu obiectele naturale înconjurate sau cufundate în apă. Pietrele și florile din tablourile ei sunt observate deasupra și de sub suprafața apei, iar modificările vizuale pe care apa le conferă formelor și culorilor lor sunt meticulos înregistrate. Ester se străduiește să surprindă interacțiunea dintre imaginile realiste și cele abstractizate și să le integreze armonios.  
Din Istoria universului (3) – Ultimele trilioane de ani

Din Istoria universului (3) – Ultimele trilioane de ani

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (2 voturi)

Categoria: Cosmos
Primita de la: Adrian TOIA (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 362 in total, 5 pe zi
Descarcari: 51 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Am făcut acest serial de 3 pps-uri cu un subiect științific destul de rar prezentat, pornind de la o observaţie a cunoscutului savant Stephen Hawking, cel care a scris, împreună cu L.Mlodinow, “The Grand Design” "Mă surprinde cât de dezinteresaţi suntem astăzi de lucruri precum fizica, spațiul, universul și filozofia existenței noastre, scopul nostru, destinația noastră finală. Este o lume fantastică acolo. Fiţi curioşi." Adaug și o altă formulare emoționantă a altui savant, Steven Weinberg, laureat al premiului Npbel pentru fizică 1979, cel care a scris, „The first three minutes, a modern view of the origin of Universe” „Efortul de a înţelege universul e unul dintre rarele lucruri care înalţă viaţa omului puţin mai sus de nivelul unei farse şi îi dă ceva din fiorul unei tragedii”. Dedic acest pps-uri celor curiosi, dornici să afle ce se ştie în prezent despre cum a început și cum poate se va sfârși lumea în care traim. Cum va termina universul? "Nu cu un bang, ci cu un scâncet", a scris poetul american TS Eliot cu privire la unul din scenariile despre sfârșitul Universului. Un alt poet, Eminescu al nostru, a scris și simțit infinit mai poetic și vizionar despre Univers : „CĂCI E VIS AL NEFIINȚEI UNIVERSUL CEL HIMERIC...”
Din perlele Dolomitilor. Lago di Federa.

Din perlele Dolomitilor. Lago di Federa.

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 969 in total, 13 pe zi
Descarcari: 145 in total, 2 pe zi
Comentarii: 1
Descriere: O tura alpina de o zi in Dolomitii Ampezzani,masivul Croda da Lago.Am plecat (devreme, cu masina ) din Cortina d´Ampezzo spre pasul Falzarego.Dupa cca. 5 km. am parasit soseaua indreptandu-ne spre pasul Giau la o altitudine de 2.230 m. Am parcat, si, dupa o mica cafea, am plecat pe jos pe un drum marcat spre lacul si Rif. Croda da Lago la 2.038 m. Rif.Croda da Lago se mai numeste si Gianni Palmierii. Drumul, in coboras usor, este accesibil turistilor si biciclistilor.In zi de sarbatoare si Dumineca este deosebit de fregventat iar in pasul Giau deabea gasesti loc de parcare. Drumul usor, intr´un peisaj deosebit de frumos, te indeamna la admiratie si visare . Dupa cca. 2 ore ajungem la cabana si lacul care ne intampina intr´un peisaj de vis. (va veti convinge singuri ) Lacul are 0 lungime de 380 m. si o latime de 110 m.se afla la o altitudine de 2038 m.Rif.care se numeste si Gianni Palmieri este deschis intre 15 Iunie si 30 Sept. Are 51 de paturi. A fost inaugurata in anul 1901 si apartine CAI (clubul alpin Italian) Cortina d´Ampezzo. Savuram imprejurimile lacului si dupa o binemeritata intarire la cabana ne intoarcem inapoi la pasul Giau (unde avem masina) pe acelas drum.Este o tura alpina usoara accesibila si turistilor mai putin antrenati intr´o lume ca din basme. Timpul cel mai potrivit este sfarsitul lui Sept. sauinceputul lui Oct. Lume putina si natura mirific colorata. Splendid ! Drum bun !
Grigore Vieru

Grigore Vieru

  • Currently 8.00/10

8.0 steluţe (1 vot)

Categoria: Diverse
Primita de la: CreatorulMagix02 (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 265 in total, 3 pe zi
Descarcari: 43 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Office wps audio si clip bagat in el Grigore Vieru biografie evenimente si multe altele Un PPT destul de bun as zice eu Totusi eu sunt autorul☺☺
REMIX - Biblia Noul Testament Faptele Apostolilor Capitolul 15  Partea I

REMIX - Biblia Noul Testament Faptele Apostolilor Capitolul 15 Partea I

Categoria: Crestine
Primita de la: Donea Gheorghe (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 117 in total, 1 pe zi
Descarcari: 7 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Apostolii hotărăsc în Ierusalim că Legea lui Moise nu este şi pentru păgâni. A doua călătorie a lui Pavel.
REMIX - Biblia Noul Testament Faptele Apostolilor Capitolul 15  Partea II-a

REMIX - Biblia Noul Testament Faptele Apostolilor Capitolul 15 Partea II-a

Categoria: Crestine
Primita de la: Donea Gheorghe (este autorul)
Data: 04.09.2019
Vizualizari: 93 in total, 1 pe zi
Descarcari: 7 in total, 0 pe zi
Comentarii: 0
Descriere: Apostolii hotărăsc în Ierusalim că Legea lui Moise nu este şi pentru păgâni. A doua călătorie a lui Pavel.

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion