Prezentari din data de 10 februarie 2020 - 3 prezentari

Divertisment Kitzbuehl

Intre 24-26 Ianuarie a avut loc ,ca in fiecare an, in Kitzbuehl,una din cele mai renumite statiuni de iarna din Austria, renumitul "Event" : Hannenkamm-rennen. Peste 80.000 de spectatori au fost prezenti la desfasurarea competitiilor sportive, dar mai ales la renumita coborare pe skiuri pe Streif. Printre vizitatori au fost multi fosti schiori de performanta,castigatori ai Sreifului dar si alte persoane din lumea politicii, a culturii sau pur si simplu persoane cu multi bani pe conto. Motto-ul : "Sa vezi, dar mai ales sa fii vazut". Printre persoanele mai de vaza s-au numarat: Austriacul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California din USA, fost "mister universum", actor de cinema (terminator). Dietrich Mateschitz, propietar al "Red Bull-ului", cel mai bogat om al Austriei. Mario Ador, actor. Klitschko, fost camp.mond.box, primar al orasului Kiev. Ralf Moeller, fost "mister universum", actor de cinema : Hagen in "Gladiator" a lui Russel Krowe. Berni Ecclestone seful miliarder al Formei 1 in automobilism.Au mai fost vazuti Scuhbeck, bucatar 5 sterne. Gabalier, cantaret si nu la urma Hansi Hinterseer, copil al orasului Kitzbuehl, skior, fost castigator al Sreif-ului acum cantaret deosebit de iubit in Austria.Toate aceste persoane si-au dat intalnire, dupa "streif" in cel mai exclusiv local din Kitzbuehl si Austria ; Wellnes-Hotel "Stanglwirt". Coborarea pe "Streif" a fost castigata anul acesta, dupa 6 ani , de un Austriac : Matthias Mayer care detine si titlul de campion Olympic. El a coborat distanta de 3,3 km in timpul de 1:55:59 minute cu o viteza medie de 108 km/ora. A primit un premiu de 100.000 euro.

Lumea iesita din comun - XXIV

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (3 voturi)

O mică enciclopedie a lucrurilor extraordinare; mistere neelucidate, istorie neconvențională, fenomene inexplicabile, tehnologii revoluționare, oameni extraordinari și recorduri extreme.

Puterea iubirii

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (4 voturi)

Iubirea e floare divină Ce-alungă de pe gene plânsul Și-ajută omul în lumină Frumos să își trăiască visul. Pentru toți cei care cred în iubire, pentru toți cei care au sufletele prinse în cea mai frumoasă cunună, cea a dragostei, tuturor îndrăgostiţilor, le urez „La mulţi ani!”, în „Luna Iubirii”! Cu aleasă prețuire, Teodora Buiță

Noutati pe email

Daca doresti sa primesti noutatile pe email, aboneaza-te folosind acest formular.