Publicitate

10 dintre cele mai sigure destinatii - Vizualizare online

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Printre destinatiile care prezinta cel mai ridicat grad de siguranta,din toate punctele de vedere, specialistii consemneaza 10 tari.

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Vizualizari: 1993 in total, 1 pe zi
Descarcari: 416 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (8)

m-a surprins oarecum prezenta portugaliei in acest top,dar cred ca asa este.prezentarea foarte bine realizata,fondul muzical minunat,multumim si mai asteptam !

Cipri, 14.06.2015, 06:51

Nou,interesant si minunat concept !
Felicitari !

Andy A, 15.06.2015, 02:08

Ai mare dreptate, Cipri, dar asa apreciaza ei. Iau in calcul alte criterii decat ale noastre. Cat priveste fondul muzical, in multe dintre pps-urile mele folosesc concertele lui Vivaldi, compozitor baroc, pe care eu il iubesc foarte mult, si a carui muzica, in afara de Anotimpuri, nu prea este cunoscuta, din pacate, la noi. Iti multumesc pentru comentariu.

maia / angi, 15.06.2015, 03:05

Nou stil de prezentare ! Frumos !
Esti mereu buna de surprize !
Cit despre cele 10 recomandari:nu stiu cine sunt specialistii dar renunt cu placere la Qatar,Dubai ,Emiratele Arabe si tot ce este in legatura cu bogatiile
realizate din exportul de petrol.
Totul este minunat din perspectiva din avion sau helicopter,dar ca mica furnica pe sol ce vezi ? Esti pierdut ! Si apoi unde este natura pura ?
Nu, nu ,prefer o mica floare de munte ,un aer curat,o mamaliga sau o supa de cartofi.
cu mult respect. Helmut

Helmut Gürtler, 15.06.2015, 04:24

Multumesc, Alias h.e..Ma bucur daca ti-a placut prezentarea mea.Iti doresc o zi buna.

maia / angi, 15.06.2015, 05:36

Multumesc, Helmut pentru aprecieri. Ca sa fiu sincera si mie mi-a placut imaginea de inceput(daca la ea te referi), S-a potrivit perfect cu muzica. Cat priveste subiectul exista o problema. Specialisti au dat aceste destinatii nu ca etalon de frumusete( cel putin la cele semnalate de tine si cu care sunt total de acord),ci ca locuri sigure, fara incidente neplacute. Atat. Si eu prefer oricand o tara europeana, in locul unor cladiri ultramoderne, unde m-as simti ratacita. Iti doresc o zi buna.

maia / angi, 15.06.2015, 05:46

In afara posibilitatii de a ne orienta unde sa ne cheltuim banii, feriti de pericole,pps-ul ne ofera -gratuit -imagini foarte bune si frumoase -din cele 10 tari.Cred ca expresia "destinatie sigura'este mai mult o apreciere privita la nivel macro,deci in general.In mod particular,tu -ca turist -nu esti decat in grija Domnului. Felicitari !

Radu Neacsu, 16.06.2015, 00:43

Multumesc, dl. Neacsu pentru comentariu si votare. Nu pot sa nu recunosc ca aveti mare dreptate in ce priveste grija pe care o are Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem turisti sau stam in casele noastre. Din acest motiv ne si rugam inainte de a pleca la drum lung. Va doresc o zi buna.

maia / angi, 16.06.2015, 07:26

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 15 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion