Publicitate

11.09.2001 - Vizualizare online

  • Currently 6.15/10

6.2 steluţe (66 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Acesta a fost la incheierea seminarului de la Comunicare :)

Categoria: Animale
Primita de la: Loredana1 (este autorul)
Vizualizari: 11913 in total, 3 pe zi
Descarcari: 765 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Prăbuşirea Turnurilor gemene
Conform raportului comisiei de anchetă, etajele s-au prăbuşit unele peste celelalte. Această teorie nu stă în picioare ! Căderea ar fi trebuit să fie încetinită pe măsură ce etajele se prăbuşeau, dacă aceasta ar fi fost situaţia. Turnurile s-au prăbuşit cu o viteză de cădere liberă. Acest fel de prăbuşire ar fi fost imposibilă fără ajutorul explozibililor. În timp ce turnurile se prăbuşeau, au existat proiectări spre exterior la etajele inferioare, semn clar că au existat explozii. Înregistrările sonore au confirmat !!!
Stâlpii metalici nu sunt deformaţi de căldura focului, ci secţionaţi cu precizie la 45° de cordoanele de explozibili, unghi ideal pentru o distrugere controlată. Examinarea acestor stâlpi cu cele mai bune instrumente de analiză cristalografică a demonstrat că temperatura nu a atins niciodată 700°. Aceşti stâlpi nu seamănă deloc cu cei ai turnului spaniol care a luat foc în 2005 şi care, după doua zile de incendiu groaznic, nu s-a prăbuşit !
Porţiunea superioară a turnului a cazut într-o parte (a căzut pe acoperişul hotelului din complexul World Trade Center).
Aşadar nu mai exista nicio presiune pe etajele inferioare…
Deci cum s-a putut prăbuşi încă sub greutatea proprie ?

Clădirea World Trade Center Turnul nr. 7
Orele 17:20; la destul timp după ce turnurile gemene se prăbuşiseră, turnul nr. 7 a făcut implozie pe verticală, exact ca în cazul demolărilor controlate.
Acest turn care se găseşte la 100 m distanţă de turnurile gemene nu a fost atins de niciun avion.
Acest fapt extrem de important lipseşte din raportul anchetei.
În acest turn se găsea CIA-ul şi arhivele lui Marvin Bush, fratele cel mic, care a interzis inspectarea turnurilor gemene cu câini ce depistează explozibilul, de-a lungul a trei săptămâni care au precedat ziua de 11 septembrie…
Din ce motiv aceste elemente importante au fost sub-mediatizate şi ignorate făţiş în raportul oficial?

Pentagonul
Fără resturi de avion? Fără fuzelaj? Fără motor ? Fără scaune ? Fără bagaje? Şi fără corpuri umane! Explicaţia din raportul oficial: Arderea cherosenului a cauzat dispariţia lor… Deloc puşi în încurcătură, incompetenţii !

NORAD-ul este organismul care controlează spaţiul aerian al SUA. Procedura stipulează că, în caz de deturnare a unui avion sau eroare de traiectorie, NORAD-ul solicită direct Armata Aeriană care va trimite avioane F16, fără să fie nevoie de acordul Ministerului de Apărare.
Din ianuarie până în septembrie 2001, aceştia au interceptat 67 avioane, fiecare în mai puţin de 15 minute.
La 11 septembrie 2001 au eşuat în misiunea lor de 4 ori?

Ştiaţi că statul american a cheltuit 40 milioane de dolari pentru a investiga viaţa sexuală a lui Bill Clinton, spre deosebire de numai 600.000 pentru evenimentele de la 11 septembrie 2001?

Pacat pentru mortii nevinovati...

Cristy / Cristian, 31.03.2014, 19:48

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion