Publicitate

2013 - La mulți ani ! - Vizualizare online

  • Currently 6.54/10

6.5 steluţe (155 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Vă doresc din suflet , La Mulți Ani Fericiți !

Categoria: Sarbatori de iarna
Primita de la: Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana (este autorul)
Vizualizari: 16820 in total, 6 pe zi
Descarcari: 1062 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

Anul Nou să fie bogat în ceea ce-ți dorești, Ipmina! Să primești numai gânduri luminoase și bucurii de la cei din jurul tău! Să rămâi același om minunat!

Sărbători de vis alături de cei dragi ție!
La Mulți Ani, Ipmina!

Cu mulțumiri,
Andonia

Andonia / Delia, 25.12.2012, 04:25

Draga Andonia , îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase , dar mai ales pentru sentimentele tale calde care străbat aceste cuvinte ; te asigur că aceste sentimente sunt reciproce . Pentru mine ești un exemplu de frumusețe sufletească , și așa cum ți-am mai spus și altă dată ocazie , mă bucur sincer că mai sunt oameni ca tine !

Sărbători fericite alături de familia ta și
La Mulți ani plini de împliniri !

Cu drag,

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 26.12.2012, 04:03

Multumesc frumos pentru universul spiritual si divin care insoteste si au insotit intotdeauna diaporamele tale elevate si pline de continut sincer si atotcuprinzator.Nu oricine poate fi tot timpul conectat atat de perfect de perfectiunea divina.Ai acest dar si ma bucur ca pot sa am si eu acces la ele.Este deosebit acest sfarsit de an prin realizarile de o ridicata valoare spirituala d t p d v...au avut loc cred eu toti cei care au avut ceva de comunicat.Ma bucur sa-ti transmit La multi ani cu sanatate si tot ceea ce va mai doriti in spiritul universal sa fie cu folos tuturor nu numai noua ! :) Cu tot respectul Angy

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 27.12.2012, 03:47

Vă mulțumesc și eu pentru balsamul sufletesc pe care îl emană cuvintele dumneavoastră ! Așa cum pentru fiecare tip de muzică există un anumit auditoriu și pentru un anumit gen de prezentări , există un anumit tip de admiratori . De obicei , ne ferim de ceea ce nu înțelegem ; dacă există încă mulți oameni care nu sunt atrași de spiritualitate e pentru că o confundă cu religia ( care de fapt e doar o parte din ea ), sau mai rău , cu ocultismul. Oricum , faptul că sunt tot mai mulți oameni care încep să o înțeleagă , să aibă o deschidere spre ea , e un lucru pozitiv. Știu că nu întotdeauna am găsit calea cea mai bună în a transmite cugetările sau citatele care îmi plac , dar faptul că totuși am ajuns la sufletul dv. , mă bucură mult. Vă doresc Un An Nou Fericit , și vă rog să ne fiți alături, în continuare cu minunatele dv. comentarii !

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 27.12.2012, 10:04

cate slide-uri are ?pls spunetimi :o3

robert3, 08.02.2013, 10:16

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23560 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion