Publicitate

Şi o farfurie poate fi frumoasă - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.00/10

7.0 steluţe (3 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Diverse
Primita de la: Pantazopol Emil Ioachim (este autorul)
Data: 15.02.2017
Vizualizari: 1217 in total, 1 pe zi
Descarcari: 241 in total, 0 pe zi

Descriere: Inainte de toate felicitari pentru prezentarile dumneavoastră.Sunt un admirator al frumosului .Chiar dacă fiecare apreciază in felul lui, admir, in egală măsură, noul si vechiul.Sunt in faza diletantismului prezentărilor Powerpoint.Mă bucură faptul că pot ,prin dumneavoastră ,să public incercările de-a etala o parte din consideraţiile mele.Vă doresc multă sănătate si succes in viaţă. Să auzi numai de bine.
Cu drag Adilime.

Publicitate

Comentarii (5)

Bine ai venit Adilime in randul celor ce publica PPS-uri la NICE, dar si a celor ce comenteaza si puncteaza aceste lucrari.
Va doresc multe satisfactii si succes. Helmut.
Inceputul l-ati (sau poate l-ai ?) facut cu succes. Un pps reusit atat ca subiect ales cat si fotografiile care sunt acurat lucrate. Pentru un diletant, cum cu ironie spuneti, un inceput de toata lauda.Doar sonorul lipseste !
Cel putin eu nu -l aud. Dac sunt si alti vizualizatoir care nu au melodie inseamna ca ati facut greseala (care o fac multi la inceput) si nu ati transformat (convertit) melodia din format mp3,raw,wma sau alt format ,in FORMAT WAV. Aceste est un lucru FOARTE IMPORTANT.
Cu stima si o zi frumoasa. Helmut

Helmut Gürtler, 16.02.2017, 03:59

PS : de la mine 10 stelute.
Helmut

Helmut Gürtler, 16.02.2017, 04:01

Mulţumesc Helmut. Frumoasele aprecieri din partea unui profesionist sunt mai mult decât am sperat.Ineditul,originalitatea şi profesionalismul prezentărilor tale sunt remarcabile.Mulţumesc şi pentru sfaturile privind conversia fisierelor mp3.Sper să-mi îmbunătăţesc aspectul prezentărilor şi astfel să merit aprecierile tale. Cu stimă Emil.

Pantazopol Emil Ioachim, 17.02.2017, 03:50

Foarte frumos pps...da nu se aude melodia ,dar poate la viitorul
pps se va auzi ,numai bine si 10 si de la mine ,Angelica.

Angelica1, 17.02.2017, 05:48

Hallo Emil
Se pare ca se adevereste motivul ca nu se aude sonorul la pps.
Sa nu te duca in eroare faptul ca tu ai sonor (melodie). Este normal acest lucru deoarece tu ai melodia undeva imagazinata in calculator de unde programul Microsoft Office PP o gaseste si ti´o reda. Ca aceasta melodie sa fie fixata si transmisa impreuna cu textul si fotografiile, programul accepta numai formatul audio WAV, care si comprima volumul audio.Nu de multe ori o melodie in format mp3 de cca 8-10 Mb este comprimata la sub 1Mb care este un mare avantaj la un volum de 15Mb al unui pps.
Sper sa te ajute randurile mele si poate se gasesc si alti colegi de Nice care sa te sfatuiasca.
Salutari prietenesti Helmut

Helmut Gürtler, 18.02.2017, 01:29

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 37 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion