Publicitate

8 MARTIE - prezentare PowerPoint

Categoria: Martie, Martisor
Primita de la: atics (este autorul)
Data: 07.03.2016
Vizualizari: 94570 in total, 66 pe zi
Descarcari: 18185 in total, 12 pe zi

Descriere: La multi ani,doamnelor si domnisoarelor ! Va invit la dans !

Publicitate

Comentarii (6)

Frumosul întotdeauna bucură şi trezeşte sentimente uneori chiar nebănuite! Asadar, dl. Alin, felicitări pentru frumosul cuprins în prezentarea dvs., pentru împletirea încântătoare dintre muzică, imagini şi poezie şi mii de mulţumiri pentru urări şi pentru invitaţia la dans!
Referitor la invitaţia la dans, am să vă scriu o mică povestioară, aceasta ca să răspund şi eu tot cu ceva frumos, pentru că mi-aţi încântat ziua.
"Odată, demult, un misionar străbătea Munţii Stâncoşi împreună cu un tânăr indian, care-i era şi călăuză. În fiecare seară, la acelaşi moment al apusului, tânărul indian se îndepărta, se întorcea spre soare şi începea să se mişte pe ritmul unei melodii suave şi pline de nostalgie, pe care o cânta încet.
Imaginea tânărului care dansa şi cânta cu faţa spre soare îl umplea pe misionar de o curiozitate plină de admiraţie. Într-o zi îl întrebă pe ghidul său:
- Ce înseamnă tot acest ritual pe care-l îndeplineşti în fiecare seară?
- O, e ceva foarte simplu, răspunse tânărul. Eu şi soţia mea am compus acest cântec împreună. Când suntem departe unul de celălalt, fiecare, oriunde s-ar afla, se întoarce spre soare puţin înainte să apună şi începe să cânte şi să danseze. Astfel, chiar dacă suntem departe, cântăm şi dansăm împreună."
Vă doresc să vă fie viaţa şi sufletul o primăvară şi să aveţi mereu cu cine dansa în ritmurile vieţii!
Cu drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.03.2016, 21:01

Multumesc Alin pentru flori ....dar si pentru dans...multumesc....
Sa ai o zi frumoasa alaturi de doamna ta ,cu bine Angelica.

Angelica1, 07.03.2016, 23:33

Sunt multumit daca v-am adus putina bucurie in suflet si daca v-a placut poezia "mea" !
Ma bucur ce ati apreciat poezia,mai ales ca vine din partea unui om care se pricepe bine la asa ceva si pentru ca ati acceptat invitatia la dans,dar trebuie sa va anunt ca am facut dansuri cativa ani buni,asa ca,pregatiti-va sa nu ametiti !
Da, povestea este frumoasa si trebuie sa recunoastem ca ne vine uneori sa dansam,nu numai cand suntem indragostiti,ci si cu alte ocazii,dar ne abtinem ca sa nu rada ceilalti de noi,sau sa ne creada nebuni.
Sa aveti o primavara frumoasa !
Alin.

atics, 11.03.2016, 12:33

Angelica,florile au fost inventate de Dumnezeu,ca sa fie daruite voua... femeilor ! V-a facut frumoase si pe voi si pe ele si de aceea va sta asa de bine cu ele in mana.Noi le tinem cam stangaci,daca ai observat !
Sa fii fericita si sa ai parte de o primavara frumoasa !
Alin.

atics, 11.03.2016, 12:40

Exceptional pps ,multumesc ,o primavara frumoasa .Claudia

Claudia-Trifoi, 08.03.2017, 03:48

Claudia,consideră că prezentarea a fost făcută special si pentru tine, si-ți doresc multe primăveri pline de flori,poezie si dragoste. Vouă,femeilor,vi se inchină atâtea poeme şi ştiu că le meritaţi din plin,sunteti capabile de sacrificii pentru familia voastră si ne faceţi viața frumoasă.
Multumesc pentru apreciere !
Cu respect,
Alin.

atics, 02.06.2017, 00:13

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23640 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion