Publicitate

Adevarata generatie de aur - Vizualizare online

  • Currently 7.07/10

7.1 steluţe (95 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Adevarata generatie... cu rezultate, nu doar cu participari.

Categoria: Sport
Primita de la: Chris (este autorul)
Vizualizari: 16964 in total, 4 pe zi
Descarcari: 994 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

Chris,cine e "stelist pana la moarte"ii dedica Stelei si un Power Point!!!Frumoasa lucrare!Ar trebui s-o vada si stelistii de acum.O sa ajungem sa traim din amintiri.
...Dar stiu ca te-ai dedicat!...

Cristina G, 25.11.2009, 23:42

Cristina G. sa stii ca noi am mai "vorbit" - Quintessential Media Player - in ultima luna. Tin sa spun tuturor ca a fost o munca indelungata si majoritatea pozelor sunt dintr-o revista din acea perioada. Din nefericire doar cu asta am ramas, la ora actuala e un mare circ. Pps-ul l-am facut si pentru cei care nu au trait pe viu acele momente, insa niste imagini nu pot sa fie ca realitatea pe care am trait-o atunci. Am niste prieteni dinamovisti care ma tot tachineaza si atunci am considerat ca trebuie sa fac un lucru frumos si pentru ei... Tot pentru acestia din urma am creat si UN SFARSIT E UN INCEPUT si am adaptat PRESUPUNERE. Vi le recomand cu... multa caldura!

Chris, 28.11.2009, 11:58

fireste,numai istoria e importanta
Cei acum e ciu-ciu

anonim7, 30.01.2010, 16:13

Draga Chris-stelistul!Asa cum tu ai dedicat o lucrare prietenilor tai dinamovisti,tot asa iti dedic si eu lucrarile mele "Forza CFR Cluj" si "Forza AC Milan".Si mie imi place fotbalul,sper sa-ti placa ce am realizat.

Cristina G, 26.02.2010, 09:19

foarte frumos...sa vada toti stelisti pana la moarte prezentarea power point

anonim9, 15.11.2010, 11:31

Ce surpriza... Vazusem de curand prezentarea, dar nu retinusem exact autorul. :) Am si eu majoritatea pozelor - dar nu din revista, ci originale, cu autografe. :) Eram nebuna rau de tot pe-atunci... :) As putea sa-mi deschid un muzeu cu cate am adunat despre Steaua... Aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneati: "doar cu asta am ramas, la ora actuala e un mare circ"... Insa am mai castigat inca o cupa. :)

no name / steaua fara nume / Alexandra D / o femeie / no kidding / nostradamus / Loredana / cat woman, 25.05.2011, 15:04

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 10 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion