Publicitate

AGARTHA - legenda sau adevar - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.30/10

7.3 steluţe (142 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Diverse
Primita de la: Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF (este autorul)
Data: 14.03.2010
Vizualizari: 30569 in total, 8 pe zi
Descarcari: 1542 in total, 0 pe zi

Descriere: O teorie si poveste fascinanta sustinuta de diverse legende, inclusiv de traditiile noastre (Paştele Blajinilor ). Gen. Dr. Emil Strainu relateaza cele mai mari descoperiri in domeniu ....

Publicitate

Comentarii (22)

tare domnule, tare

pana una alta eu zic sa va uitati si la ceva frumos, din Romania, de pe pamant

http://www.popnadrian.com/drumuri-simleusilvaniei-alesd/

a+ti auyit de Şinteu?

pan / Feed-Box.com, 14.03.2010, 12:29

Pana una alta, zic si eu ca indiferent cine crede "asemenea", care cred ca include si afiematiile unui om de stiinta roman (gen. Emil Strainu), timpul isi va spune cuvantul, sustinand sau infirmand legendele.
In alta ordine de idei: florile sunt frumoase, dar parca mai e nevoie de oarecare diversitate in ce priveste subiectele pps-urilor.
Multumesc pentru comentarii.

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 15.03.2010, 11:23

Multumim pentru informatiile deosebite si bine documentate , care se adreseaza persoanelor ce traiesc departe de intuneric,
in armonie cu Lumina , Adevarul si Universul.

Cei ce nu sunt pregatiti , vor ramane pururea in ignoranta si intuneric.

iuliana5, 16.06.2010, 03:22

Buna ziua!
Ma bucur sa va regasesc cu aceasta prezentare.
Datorita comentariului facut de Iuliana, si pe aceasta cale ii si MULTUMESC, am reusit sa va intalnesc.
V-am cautat lucrarile pe acest site si nu am gasit niciun pps.
Intr-adevar am primit si eu un pps asemanator despre Agartha, lumea subterana, dar nu atat de elaborat si bine realizat ca acesta, fapt pentru care va FELICIT!
Se cunoaste faptul ca sunt multe DOSARE SECRETE si la Nasa, Vatican, Pentagon...iar cele ascunse se vor afla, in special, in vremurile din urma; poate tocmai pentru ca lumea sa fie pregatita si de astfel de 'noutati'.
Un pps asemanator am primit si cu muntii nostri Bucegi ...unde se gaseste o poarta cu o cantitate foarte mare de energie, si se presupune ca acolo a existat o alta lume. Traian Trufin (muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii) este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume. Bucegii sunt considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic.
S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice. Sunt detaliate multe lucruri cu ce se intampla in zona si vizita celor de la Pentagon, in zona,nu e intamplatoare...
Ne place sau nu, nu suntem singuri in Univers.
Felicitari pentru pps!
Cu mult drag,
Andonia

Andonia / Delia, 16.06.2010, 05:53

Draga Andonia,
Multumesc pentru comentariu si ma bucur ca exista persoane interesate de asemenea “povesti”.
Dupa cate imi amintesc din ce este publicat aici, mai sunt autoarea doar a unui pps ( Cirque du Soleil - Adriana F ) si am mai trimis inca vreo doua-trei. Pe sait fiind multe autoare care semeaza in mod asemanator, nu am folosit mereu aceeasi semnatura.
Nu am avut ocazia sa vizionez un alt pps tema Agarthei si ideea acestuia mi-a venit de la un e-mail, care trimitea la un sait legat de orasul Telos din Agartha.
Ideea porţilor secrete de intrare către faţa interioară a pământului a inspirat diversi autori. Sa-l amintim pe Radu Cinemar, care in “Viitor cu cap de mort” descrie o asemenea intrare ce ar exista in Bucegi, mentionand si alte intrari din lume. Descrierea de acolo m-a dus cu gandul la “capsula timpului” din cartea “Muntele sacru”/”Grota inteleptilor” a lui Lobsang Rampa, o carte care pe mine m-a fermecat prin stilul concis si plastic. Cartea a constituit bestseler prin anii ’70 (autorul este numit falsul "Lama" tibetan). ( http://www.aum.ro/noutati/ultimele-articole/incredibila-cariera-a-lui-lobsang-rampa---falsul-lama-tibetan.html )
Cate ceva despre afirmatiile luiTraian Trufin am mai citit, respectiv ca nu este exclusa ideea legendei potrivit careia Muntii Bucegi ar fi strabatuti de uriase culoare subterane. Legat de acest subiect mai subliniez si eu cateva lucruri :
● Se spune ca toti Munţii Carpaţi sunt străbătuţi de tuneluri care se întind pe zeci şi sute de kilometri, formând o adevărată reţea subterană. Nimeni nu ştie nici cine le-a făcut şi nici care era destinaţia lor iniţială.
● Intr-un sait se vorbeste de profesorul ieşean Constantin Bursuc (posesorul unor inedite brevete de invenţie, printre care motorul reactiv cu plas

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 19.06.2010, 07:51

Draga Andonia,
- continuare 1 -
printre care motorul reactiv cu plasmă turbionară folosit în construcţia rachetelor.), care afirmă că a pătruns într-o vastă reţea de galerii subterane artificiale. „Am început cercetările din Suceava, unde se află o poartă de intrare spre aceste construcţii. Trebuie să vă spun că există, la 5km sub pământ, un «Centru spiritual», ........Apoi, a descris o sală imensă, luminoasă, cu pereţii din bazalt lustruit, luminescenţi şi cu un soare mare, de aur, pe peretele dinspre răsărit.
Profesorul susţine că a intrat efectiv (nu prin dedublare) într-un tunel din Ceahlău, însoţit fiind până la intrare de prof. Traian Stănciulescu, director tehnic la Institutul de Inventică, filiala Iaşi. Tunelul respectiv era în pantă, avea cam 10m lăţime şi 15m înălţime, cu boltă, iar în el gravitaţia se anula parţial, astfel că deplasarea în interior se făcea în salturi. Acest fenomen, pe care nu îl poate explica deplin, i-a permis să parcurgă distanţe destul de mari într-un timp scurt prin aceste labirinturi subterane. Parca am citit undeva decrieri asemanatoare.....
Conform hărţilor profesorului, un asemenea tunel misterios, aflat la o adâncime de 1.500 m sub pământ, leagă Munţii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Buşteni), Ceahlău (Sucidava) şi Satu Mare.
În vara anului 2007, dl profesor Bursuc a efectuat cercetări în Masivul Godeanu, la vest de Mânăstirea Tismana, unde a găsit alte construcţii subpământene.
● Pe aceasta tema exista o serie de emisiuni de la Antena 1 si B1 (Descoperiri din Bucegi)
http://www.youtube.com/results?search_query=Descoperiri+In+Bucegi&aq=f

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 19.06.2010, 07:59

Draga Andonia,
- continuare 2 -
● Exista si o harta a liniilor energetice măsurate radiestezic formate de tunelurile din Romania.
http://www.scritube.com/geografie/geologie/Subterane-prin-muni232121205.php

● Referitor la subteranele nedescoperite din Bucegi, Vizionara Valentina, femeia oarba din Iasi, sustine ca acestea comunica cu piramidele din Egipt. "Acolo e trecutul omenirii ( adica se poate accesa cronica Akasha ). Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul pamintului pe care locuim. Atunci cind cu stiinta care va fi pe pamint ,va birui cineva sa ajunga sub Muntii Bucegi, va da peste toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea, va sti ce are de facut. Dar asta se va intimpla numai dupa ce suvoiul de energie de deasupra va slabi", spune clarvazatoarea care n-a fost niciodata in Bucegi.

● Dupa unii istorici, se pare ca în Carpaţii româneşti se afla porţi de legătură cu Universul - Axis Mundi.
Axis mundi (axa cosmica, axa lumii, Stalpul Cerului, sau centru al lumii), este un simbol omniprezent care traversează culturi umane. Locatia in Romania a acestei Axis Mundi este o problema controvrsata. Posibile locatii:
- lângă Dunăre ( la nord de Portile de fier ), în Munţii Rhipaei din Carpaţii Meridionali (Carpaţii Meridionali includ 24 de sub-grupe muntoase, printre care : M-tii Bucegi (Vârful Omu), Piatra Craiului (Vârful La Om sau Piscul Baciului), M-tii Făgăraşului (Vârful Moldoveanu ), M-tii Parâng, M-tii Retezat (Vârful Peleaga ), Munţii Ţarcu, M-tii Godeanu (Vârful Gugu), M-tii Cernei, M-tii Mehedinţului, s.a. ).;

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 19.06.2010, 08:02

Draga Andonia,
- continuare 3 -
- pe muntele sfânt al dacilor, Cogaion (Kogaion), unde se afla pestera lui Xalmoxis (sau Zamolxis). Opiniile privind localizarea Cogaionului includ Muntele Godeanu ( pe Vârful Gugu ) si M-tii Bucegi ( pe vârful Bucura-Dumbrava din apropierea vârfului Omu );
- in M-tii Bucegi in Peştera Ialomicioarei.
Despre Muntele Ceahlau se spune ca ar fi fost un munte sacru numit Pion (D.Cantemir), ca un dublet al Cogaionului.
Mai mentionez un amanunut: Jules Verne, despre care se spune că a fost „iluminat” de o „inteligenţă cosmică”, şi-a plasat acţiunea romanului „Castelul din Carpaţi” exact în zona Gugu.

● Prin urmare mi se pare firesc ca diferite structuri sa fie interesate de stapanirea unui potential energetic, despre care noi aflam de pe internet ca este doar posibil sa existe. Sa nu uitam programul HAARP, sau experimentele descrise in seria Montauk a lui Peter Moon, care au ca scop obtinerea unei puteri prin subjugarea reţelei morfogenetice a pământului şi a proceselor mentale ( recunosc ca nu am citit respectiva serie de carti, ci doar extrase si comentarii despre acestea, pentru ca nu-mi plac lucrurile prea sumbre ).
●Daca te intereseaza iti pot transmite cartea Grota inteleptilor de Lobsang Rampa in format pdf.
Cu mult drag, Adriana Elena F

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 19.06.2010, 08:04

Draga Iuliana,
Multumesc pentru comentariu. Imi face placere ca subiectul a prezentat interes si a fost apreciat de vizitatori ai saitului.
Cred ca fiecare suferim o continua evolutie. Este adevarat ca unii pot avea din punct de vedere spiritual o faza de regresie, cum tot asa de adevarat este ca isi pot reveni.
Nu as spune ca pps-ul s-a adresat persoanelor ce traiesc departe de intuneric, ci mai degraba celor care sunt curiosi, sau cauta asemenea informatii.
In fond, cum spui tu, poti fi in armonie cu Lumina , Adevarul si Universul, insa dupa parerea mea lucrul este posibil si fara a avea prea multa stiinta, pentru ca aceasta vine din suflet si din modul in care relationezi cu ce te inconjoara.
Prin urmare cred ca este bine sa luam pe fiecare individ ca ceea ce este si ca ceva perfectibil.
Cu mult drag, Adriana Elena F

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 19.06.2010, 08:41

Recunosc ca nu sunt atat de documentata in acest domeniu.
Cele doua email-uri pe care le-am primit, respectiv Agartha si M-tii Bucegi, mi-au placut foarte mult, fapt pentru care le-am trimis mai departe prietenilor si cunoscutilor mei; au fost si subiect de discutii. Si era normal sa fie discutate pentru ca sunt lucruri interesante, informatii pe care nu le stiam.
In ultimul timp primesc preziceri despre viitor, informatii care nu se contrazic intre ele, desi autorii sunt diferiti, mai mult se completeaza...
Am intrat pe site si am citit despre programul HAARP, ceva de acolo raspunde indirect la unele preziceri amintite mai sus... Sunt multe lucruri de spus, nu stiu exact unde se afla adevarul, dar daca suntem atenti la semne, unele preziceri sunt adevarate.
Mi-ar placea sa primesc materiale pe care le considerati interesante, adresa mea de email: andonia_lifecare@yahoo.com
Multumesc frumos!
Cu mult drag,
Andonia

Andonia, 21.06.2010, 02:09

Bun gasit,

... ca mai toate publicatiile de acest gen, fie ale gen.E.Strainu, sau a altora care traiesc din asa ceva, sunt "plesneli"...ca si Biblia sau orice alt material "informativ" care vine dinspre masoni: minciuni si falsuri insailate pe anumite Adevaruri.
Cine nu stie, sau crede in istorici si in oamenii de stiinta, le "inghite".
Consider ca Adevarul Momentului respectiv, il poti primi doar prin revelatie, in fiinta ta - in inima ta.
Sunt convins ca multi admiratori propaga - bine intentionat, din entuziasm, aceste "adevaruri" ale celor care ascund si distorsioneaza voit Adevarul.

Toate cele bune tuturor ...si Cauta Adevarul In Inima Ta !

Dacul lui Zamolxe, 26.07.2010, 10:33

as dori sa pot procura patentele Dlui profesor Bursuc si cartea privind construirea unui aeromodel tip OZN.Multumesc.

SITAN MIHAI, 04.01.2011, 02:58

Drada domnule, Sitan Mihai,
Nu-mi dau exact seama la ce iti foloseste ceea ce cauti, dar in ce ma priveste te informez ca nu te pot ajuta, nu am niciun fel de legatura cu profesorul Bursuc. Imi pare foarte rau.
Pps-ul meu este rezultatul curiozitatii fata de un anumit gen de informatie, sustinuta de ceea ce se publica in domeniul stiintei si tehnicii, avand ca sursa - in ultimii ani - internetul.
Te sfatuiesc sa incerci sa-l contactezi direct pe d-l Bursuc, sau sa cauti cartea la editurile afisate in urma unei cautari pe Google.

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 04.01.2011, 09:25

sunt absolut convinsa 100% ca este adevarat

Georgia, 08.02.2011, 02:38

pentru Adriana Elena:imi cer scuze pt deranj,dar am citit comentariile,si am vazut ca ai cartea Grota Inteleptilor de Lobsang Rampa.Pot sa-ti cer sa mi-o trimiti si mie? am incercat sa o descarc dar nu reusesc.multumesc anticipat.lory_it1980@yahoo.com

Loredana6, 25.08.2011, 04:07

Va rog sa imi spuneti unde gasesc si eu materialul despre Muntii Bucegi. Va multumesc!

George4, 03.02.2012, 04:02

Nu stiu la ce material despre muntii Bucegi va referiti. Un pps pe aceasta tema nu detin.
Incercati o cautare pe GOOGLE.
Chiar si o cautare pe tema “Descoperiri in Bucegi” poate fi interesanta.
Sper sa aflati ceea ce va intereseaza.

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 03.02.2012, 13:17

Multumesc Adriana Elena F., am gasit articolele pe care le cautam. Vroiam sa citesc mai multe despre descoperirile facut in interiorul Muntilor Bucegi.

George4, 06.02.2012, 06:00

Sa-ti fie de bine, dragă George.
Mă bucur că ai găsit ce te interesa.
Iti doresc să afli multe lucruri interesante, care la momentul potrivit să iti fie de mult folos.
Cu drag, Adriana

Adriana F / Adiana Elena F / AEF / Adriana Elena F / Adriana E F / Adriana -AEF / Adriana - AEF, 06.02.2012, 12:01

pana la alte probleme eu vin din eden ayodhya romania balcanan si de la regii oculti dobrogeenii dau fructele ciclurilor nirvana iar de la aliens ai mei si extrate
restri dau fructa cerului.cu pomul meu Atomic x tv romania scrisul

enosiretschi cv valmiki, 24.02.2012, 07:27

vizitati site-ul agartha code adevaruri decriptate

tirca valentin, 13.09.2014, 09:09

Ce sa zic...prea multe nu am ... nefiind o cunoscatoare a....

Angelica1, 21.11.2015, 05:40

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion