Publicitate

Am auzit - Vizualizare online

  • Currently 8.88/10

8.9 steluţe (104 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Am auzit că n-ai uitat de mine / Şi mă visezi din când în când, / Când noaptea după ziuă vine / Şi mă aduce flacără în gând! O nouă prezentare cu acelaşi vechi subiect: iubirea şi lumina speranţei, care, doresc tututor să vă atingă sufletul şi să fie o prezenţă mereu proaspătă, în inimile dvs.! Căci, ce ar fi viaţa fără iubire, fără această „poezie a simţurilor”? Aceeaşi romantică, Teodora Buiţă

Categoria: Dragoste
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 9352 in total, 3 pe zi
Descarcari: 671 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (15)

O incantare acest videoclip. Multumim!

livia / l.c., 05.10.2011, 03:34

Tot ceea ce creaţi dumneavoastră este minunat, punând pasiune , dragoste şi suflet !
Vă urmăresc cu interes lucrările!
Felicitări !sami sonya adriana, 06.10.2011, 02:45

O, draga mea, m-ai facut fff curioasa! Sa ne cunoastem... O zi frumoasa si... inspiratie... Realizari frumoase... si... multa iubire!...

livia / l.c., 06.10.2011, 20:46

Draga mea Sami, ca întotdeauna, prezenţa dvs. caldă este o bucurie pentru mine. Cu sensibilitatea şi stilul dvs. elegant, comentariile dvs. îmi creează întotdeauna o stare specială! Cât privesc lucrările, să ştiţi însă că interesul este reciproc, fiindcă şi mie îmi place ce creaţi!
Vă mulţumesc şi vă doresc să aveţi parte şi în continuare de mult succes, nu doar în prezentările dvs. deosebite, ci în tot ce realizaţi!
Cu prietenie si alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.10.2011, 04:41

Doamna Livia, vă mulţumesc pentru aprecieri, pentru urări, pentru amabilitate, pentru tot! Că vi-a plăcut prezentarea mea, pentru mine este o mare bucurie! Iar faptul că vi-am trezit curiozitatea şi că doriţi să mă şi cunoaşteţi, a făcut ca bucuria să fie şi mai mare, câştigându-mi o nouă prietenă virtuală! Aşadar, tot ce vă rog, este să-mi lăsaţi adresa dvs. de e-mail şi promit să vă contactez imediat! Să ştiţi că sunt o persoană sociabilă, de-a lungul timpului mi-am câştigat mulţi prieteni virtuali, aşa că bine aţi venit în rândul lor! Vă aştept cu mult drag!
Cu prietenie şi calde mulţumiri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 07.10.2011, 04:46

Esti,intr-adevar,un bland far care lumineaza sufletul si o flacara dulce care il incalzeste!
Tu poti transforma suferintele iubirii in clipe de dulce resemnare!
Ne incalzim sub aripa viselor romantice create de tine in poezii si prezentari,iar iubirea pe care o raspandesti ti-o inapoiem in aceeasi proportie de puritate!...
Ca de obicei,mi-a placut mult!Multumesc.

Elena Constantin, 07.10.2011, 10:09

Eu îţi mulţumesc, dragă Elena, pentru tot ce simţi, ce gândeşti, ce exprimi, în stilul tău, elegant şi dulce, referitor la mine şi la lucrările mele!
Privitor la iubire, îmi amintesc de o definiţie atât de simplă şi totuşi atât de profundă, postată de Steve Jobs, pe contul său de Twitter, cu două zile înainte de a muri: "Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together" (Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, însă minunat atunci când toate piesele sunt aşezate cum trebuie)".
Cu aceleaşi alese sentimente,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 19.10.2011, 15:15

Minunat e prea putin spus. E sublim...o asemenea dragoste, traita la o intensitate atat de mare....e visul fiecaruia/fiecareia.
Felicitari pentru acest PPT. :)

Andrei6, 25.01.2012, 11:10

Dl. Andrei, aveţi sincerele mele mulţumiri pentru tot ce aţi scris! Cât priveşte subiectul abordat, IUBIREA, ar fi atât de multe de spus, că nu cred că ne-ar ajunge spaţiul permis pe acest site... Dar, ceea ce trebuie cu adevărat să reţinem, ceea ce susţin şi toţi marii înţelepţi, este faptul că „iubirea este prima lege divină pe care omul trebuie să o respecte, pentru a fi în armonie cu el însuşi, cu ceilalţi şi cu întreg universul.” Consider că tocmai iubirea, trăită cu întreaga noastră fiinţă, ca ceva divin, inefabil, tulburător de frumos, de special, este cea care ne ajută să înţelegem sensul vieţii, să cunoaştem adevărata fericire, împlinire... Misterul iubirii este dincolo de raţiune! De fapt, oferind iubire, oferim tot ceea ce e mai bun şi mai frumos în noi. În acest fel, retransmitem şi altora, la momentul oportun, ceea ce am primit şi noi atunci când a fost necesar.
Se spune că, la un anumit nivel de evoluţie spirituală, oricine ajunge să ştie că, în orice situaţie, avem cu toţii exact ceea ce merităm. De aceea, cu cât dăruim mai multă iubire, cu atât mai multă vom primi, şi de cele mai multe ori generozitatea Divinului face să primim de mii de ori mai mult decât noi oferim.
Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.01.2012, 23:49

Felicitari pentru creatie !Minunat!
http://www.maretiaiubirii.blogspot.com/2012/01/poetule.html
http://magnolyamov.blogspot.com/2012/01/noi-vrem-iubirea.html
Deviza mea este :Iubiti-va !

maretia iubirii, 27.01.2012, 02:02

Mulţumesc, „Măreţia_Iubirii”, pentru aprecieri şi pentru surpriza frumoasă! Mi-a plăcut ce am văzut şi mai ales, am vizionat cu aceeaşi emoţie, ca şi prima dată, „Počte” cu Claude Barzotti.
Sugestivă deviza, la fel ca şi pseudonimul! Acum nu mă mai miră alegerea făcută şi nici că avem unele puncte comune, din moment ce aparţinem aceleiaşi zodii! Şi apoi, şi de oraşul dvs. mă leagă multe amintiri frumoase, din vremea studenţiei! Dar apropo de aceasta, am văzut că cineva din localitatea dvs. a intrat pe site-ul meu de poezie (http://teodora-buita.webs.com/) chiar în perioada când mi-aţi lăsat comentariul aici! Să înţeleg că aţi fost dvs. sau e doar o simplă coincidenţă? Dar cum aţi dat de el? Avem cumva vreo cunoştinţă comună?
Închei cu cele mai frumoase gânduri şi sincere mulţumiri pentru tot!
Vă doresc să fiţi iubită şi să vă păstraţi mereu sufletul curat!
Cu multă afecţiune,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 29.01.2012, 16:38

nu ma-ntreba cat mi-e de dor
de-o mangaiere calda,tandra
cand visele se nasc si mor
in lacrima ce dureros se scalda

cum ma trezesc in miez de noapte
napadit fiind de febrile simtiri
dorind sa-aud a tale soapte
reale,nu-n himerice soptiri...............
..................

alex / alexandros / alexanrdos / aris / TOT EU / aria, 29.08.2012, 17:04

Versu-ţi citind, încet, tăcută,
Mâna spre stele am întins,
O rază de argint, pierdută,
Uşor, pe palmă s-a prelins!

Am luat-o-n cameră cu mine,
Am mângâiat-o, tremurând,
C-un înger o trimit la tine
Să-ţi lumineze orice gând!

În suflet să-ţi aducă pace,
Har necuprins şi armonie,
Să te-nconjoare-n ce vei face,
Suav, cu caldă bucurie!

Să-ţi ocrotească somnul lin,
Cu dor de stele şi de lună,
Ca să mă ierţi că n-am să vin,
Nu vreau în viaţa mea furtună!

Să mă-nţelegi, de poţi, aş vrea,
Şi să mă uiţi, te rog, pe mine,
Am să mă rog ca-n calea ta,
Mereu să-ţi fie numai bine!

Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 30.08.2012, 14:04

Dragă Teo căutînd pe saitul tău vreo poezie de a ta am dat de aceste replici minunate pe care le-ai dat unui cititor de al tău.
Minunat....nu am cuvinte ce frumos ai gândit şi scris.
Mă bucur că te-am cunoscut.
Claudia

Claudia / Claudia Molnar, 09.02.2014, 07:49

Dragă Claudia, eşti o dulce, ai reuşit să mă faci să zâmbesc! Mă aşteptam să laşi un comentariu referitor la prezentarea postată aici, la versurile ei, nu la cele cu care i-am răspuns domnului ce mi-a dedicat poezia respectivă!
Mi-eşti dragă şi tu ştii că eu m-am bucurat de fiecare dată când te-ai oprit la vreo poezie de-a mea şi ai dorit să realizezi un pps. Deci, dacă ţi-au plăcut versurile de aici, poţi să le foloseşti şi pe acestea, unde doreşti, atât timp cât îmi este menţionat numele la autor, ţi le ofer cu multă plăcere, iar bucuria de a ne fi cunoscut este reciprocă!
Îţi mulţumesc pentru trecere şi pentru tot ce mi-ai scris, pentru cuvintele tale frumoase şi calde, care m-au emoţionat! Te aştept oricând, cu aceeaşi bucurie!
Îţi doresc să ai parte mereu de tot ce e bun şi frumos şi să realizezi pps-uri la fel de frumoase!
Cu caldă prietenie, Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 11.02.2014, 21:42

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 7 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion