Publicitate

Anglia (Arundel Castle) - versiunea clasic PPS (Steve) - Vizualizare online

  • Currently 8.20/10

8.2 steluţe (10 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Castelul Arundel este un castel medieval restaurat şi renovat din Comitatul West Sussex. Este Scaunul Ducilor de Norfolk şi unul dintre castelele cu cea mai lungă locuire din Anglia. Acesta a fost construit de contele Roger de Montgomery īn anul 1067 - fiind primul care a deţinut titlu de conte englez de Arundel, rang oferit de William Cuceritorul. Din secolul al 11-lea, castelul a servit ca locuinţă şi a fost īn proprietatea familiei ducelui de Norfolk peste 400 de ani. Castelul a fost avariat īn Războiul Civil din sec. XVll şi īntre anii 1870 şi 1890 a fost aproape complet reconstruit. Prin arhitectura sa magnifică īn stil gotic, este considerat a fi una dintre marile opere din domeniu, din Anglia Victoriană.

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Steve (este autorul)
Vizualizari: 1930 in total, 1 pe zi
Descarcari: 319 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (4)

Pps-ul este interesant si instructiv mai ales prin imaginile colaterale castelului propriu-zis -biserica(probabil-catedrela episcopala),gradina.
Imaginile sunt de buna calitate,spre meritul autorului.Daca toate informatiile de mai sus isi gaseau un loc in pps si daca am fi avut de vazut mai multe imagini din castel ,multumirea noasrta,a celor care nu facem nimic dar stim sa cerem altora,ar fi fost deplina.FELICITARI !!

Radu Neacsu, 18.05.2015, 07:13

Hallo Steve !
Fotografii aproape perfecte ! felicitari . Dar felicitari deosebite pentru fericita inspiratie de a folosi " Schwank-ul" ( expresie germana folosita in cinematografie ,de miscare , in a cuprinde mai multa imagine panoramica )
Imi place mult acest pps , si pe viitor am sa folosesc si eu aceaste technica.
Salutari prietenesti Helmut

Helmut Gürtler, 19.05.2015, 04:10

Multumesc foarte mult Radu. Nu īnțeleg romānesc. Text tradus de prietenul meu romān. Cānd ești interesat de prezentări similare și selectate de autori străini din īntreaga lume, pot sa le trimit. Trimite e-mail-ul la adresa mea:
pista2011@gmail.com
Vă doresc o zi bună
Steve

Steve, 19.05.2015, 05:04

Multumesc foarte mult Helmut.
Mă bucur că vă place prezentarea.
Astazi am deja poate filma imagini panoramice. Doar le folosesc.
Steve

Steve, 19.05.2015, 10:19

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 6 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion