Publicitate

ANNA LESKO - Vizualizare online

  • Currently 6.68/10

6.7 steluţe (22 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Anna Lesko (n. 10 ianuarie 1979 în Chişinău) este o cântăreaţă de origine etnică ucraineană din Republica Moldova. La vârsta de 17 ani, interpreta a făcut o călătorie în România, unde, ulterior a decis să se stabilească. Cariera muzicală şi-a început-o în anul 2002 cu melodia „Ard în flăcări”, care face parte de pe albumul Flăcări. În 2003, artista a lansat un nou material discografic, intitulat Inseparabili, pentru care a primit şi discul de aur în România. Al treilea album de studio al artistei, Pentru tine, a fost lansat în anul 2004 împreună cu trei single-uri, cel mai de succes fiind „Nu mai am timp”. Au urmat si alte lansări .

Categoria: Muzica, Artisti
Primita de la: Alexandra / a / interesant de vazut / un moldovean / ale (este autorul)
Vizualizari: 7355 in total, 2 pe zi
Descarcari: 462 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

FELICITĂRI domniţă ALEXANDRA atât pentru idee dar şi pentru realizarea acestui frumos PPS care va rămâne în inimile FANILOR Annei Lesko mulţi ani de acum încolo! Mă bucură faptul că vine din urmă o generaţie nouă care ştie să aprecieze muzica bună şi un nou stil în realizarea acestor PPS-uri care încântă pe foarte mulţi oameni iubitori de muzică. Pentru această realizare a d-voastră meritaţi din plin aprecierile noastre sincere alături de un sincer BRAVO ALEXANDRA!
GATA, gheaţa a fost spartă!

Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad, 26.11.2009, 06:12

va multumesc ptr apreciere, dar va rog sa nu exageram. Ptr prietenii care nu au ascultat melodiile propuse de mine, ii sfatuiesc sa descarce acest .pps

le doresc auditie placuta


Alexandra

Alexandra / a / interesant de vazut / un moldovean / ale, 26.11.2009, 18:15

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion