Publicitate

Asasinii Economici. - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.61/10

7.6 steluţe (44 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Intamplari adevarate
Primita de la: Diegis (este autorul)
Data: 12.01.2012
Vizualizari: 5785 in total, 2 pe zi
Descarcari: 438 in total, 0 pe zi

Descriere: Obijnuiti cu idea de a asimila armele cu razboiul, iar tacerea acestora cu pacea nu mai vedem ca santem intr-un real razboi mondial !

Publicitate

Comentarii (2)

Ei cum sa nu,pe net sunt destule materiale !Datoria este facuta ,iar Rosia Montana abia asteapta sa fie in buzunarul Asasinilor Economici.Trebuie neaparat ca romanii sa dispara ca sa inhate ce ne-a mai ramas in Muntii Apuseni.Restul institutiilor sunt deja aservite,comunicatii,gaze, renel,etc...daca ar trai Constantin Tanase ar avea ce critica in cuplete satirice.Mai este un pic si ajungem si in lumea a treia,cu lantul de gat pus de bancile mondiale.Cine-i dupa gard se stie,nu? :( ... Are si Norlena un Pps mai sus referitor la romani si sufletul lor,asta e! ne meritam soarta ...

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 12.01.2012, 14:15

Regret, am aflat de postarea dumneavoastra abia acum.
De acord cu opinia exprimata cu un mic amendament: nu prin cuplete vom schimba directia in care ne "dezvoltam" ca tara ( a se citi "anihila") !
Numai bine

Diegis, 01.05.2012, 10:21

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22890 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 76 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion