Publicitate

Bali45 Legong Dancers - Vizualizare online

  • Currently 6.79/10

6.8 steluţe (24 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: « Intre insulele Java si Lombok, o insula micuta supranumita Dimineata lumii reprezinta una dintre cele mai cunoscute atractii turistice ale zonei. Bali, caci despre ea este vorba, reprezinta un taram magic care aprinde imaginatia turistului venind de aiurea. Si nu e o insula mare: doar 140 km lungime si 80 de km latime. Suficient pentru un paradis exotic dominat de un relief muntos, cu varfuri care ajung la peste 2 000 de metri inaltime, cu un vulcan imens – Agung (3 142 m) – sursa de panica de-a lungul istoriei zbuciumate a acestei zone din Oceanul Indian, cu un pamant fertil, cascade ireal de frumoase, vegetatie luxurianta si plaje cu nisip extrem de fin. » (Travel Magazin)

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Vizualizari: 2581 in total, 1 pe zi
Descarcari: 319 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Frumoasa calatorie in 10 episoade, nu mai avem vreme ca sa ajungem acolo, asa ca ne multumim cu oportunitatea oferita de catre sanda michaela.

Cipri, 10.10.2017, 05:41

Mulțumesc foarte mult și îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat

sanda michaela, 08.10.2018, 14:34

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23600 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 0 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion