Publicitate

Bali53 From Bali with Love - Vizualizare online

  • Currently 7.25/10

7.3 steluţe (12 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Intre insulele Java si Lombok, o insula micuta supranumita Dimineata lumii reprezinta una dintre cele mai cunoscute atractii turistice ale zonei. Bali, caci despre ea este vorba, reprezinta un taram magic care aprinde imaginatia turistului venind de aiurea. Si nu e o insula mare: doar 140 km lungime si 80 de km latime. Suficient pentru un paradis exotic dominat de un relief muntos, cu varfuri care ajung la peste 2 000 de metri inaltime, cu un vulcan imens – Agung (3 142 m) – sursa de panica de-a lungul istoriei zbuciumate a acestei zone din Oceanul Indian, cu un pamant fertil, cascade ireal de frumoase, vegetatie luxurianta si plaje cu nisip extrem de fin

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: sanda michaela (este autorul)
Vizualizari: 1561 in total, 0 pe zi
Descarcari: 241 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Un serial-fluviu,cu multe imagini de calitate,cu informatii interesante,cu alte cuvinte -O ADEVARATA ENCICLOPEDIE privind acest colt de rai din Pacific.Felicitari distinsei si harnicei autoare -aflata in prima parte a topului creatorilor,felicitari si pentru noi,cei care ne bucuram de realizarile acestora .

Radu Neacsu, 23.10.2015, 20:17

Mulțumesc Domnule Neacșu pentru cuvintele măgulitoare din comentariul dumneavoastră și vă felicit că aveți răbdarea să urmăriți aceste seriale. Știu că ele sunt uneori plicticoase pentru că azi lumea este grăbită și poate „vizita″ în doar cinci minute Poarta Paradisului, (la care Ghiberti a lucrat 23 de ani!) dar eu am ales această cale de a sublinia detaliul...
Vă mulțumesc pentru încurajare și pentru bucuria de a afla că mai sunt „cititori″ și călători care nu fac turism alergând prin lume..

sanda michaela, 25.10.2015, 08:50

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion