Publicitate

Balsam pentru suflet - Vizualizare online

  • Currently 8.11/10

8.1 steluţe (45 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: Balsam pentru suflet

Categoria: Ganduri, Sfaturi
Primita de la: Maxim Mihai-Stelian / Mihai-Stelian MAXIM / Mihai-Stelian MAXM / maxim mihai (nu este autorul)
Vizualizari: 6201 in total, 2 pe zi
Descarcari: 450 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (7)

CU ADEVARAT BALSAM PENTRU SUFLET dăruit din suflet cu care ne-a obișnuit draga noastră realizatoare Doamna SICA,care are īntotdeauna un mesaj aducător de liniște și pace sufletească.tot respectul și aprecierea și mulțumiri pentru postare.

STANA CIRLA / STANA CIRLA-TIMISOARA / STANA CIRLA TIMISOARA / stana, 18.09.2012, 04:16

Frumoase si deosebite ganduri... sunt momente cand te identifici cu ele,nu mai cine iubeste cu inima intelele maretia si profunzimea lor.Iubirea adevarata este durabila si este o binecuvantare pentru suflet,chiar daca uneori este inexplicabila la distanta.Multumesc ,si o zi minunata tuturor! :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 19.09.2012, 10:26

Pt.doamna Stana Cirla : īmi permit să fac o precizare - numele autorului aceste frumoase prezentări este - Daisy ; există și Balsam pentru suflet II publicat tot pe acest site ! O zi bună ! Cu stimă ,

Ipmina / Iubirea infinită / Ionela / Ioana, 20.09.2012, 12:13

Sublim...un singur lucru as vrea sa precizez, si anume referitor la ceea ce ati spus despre faptul ca exista mai multe religii si convingeri religioase, dar o singura credinta, cea in iubire. Da, dar singura religie in care acest lucru este cel mai adevarat este ortodoxia. Dupa cum spunea si Petre Tutea, filosof si ateu la originile sale, ortodoxia este singura religie adevarata pentru ca este singura care spune :,,Iubeste-ti vrajmasul!" Numai in ortodoxie se poate asa ceva, si cel care reuseste din toata inima este desavarsit.

ioana / ioa, 21.09.2012, 03:47

Pentru Ioana: asa este, total adevarat, ORTODOXIA este singura religie adevarata si mantuitoare insa citatul respectiv eu ma gandesc ca este doar o constatare, nimic mai mult. Va las aici si linkul cu prima parte "Balsam pentru suflet".

http://www.youtube.com/watch?v=_wwo6vizC1w

Numai bine va doresc tuturor, Doamne ajuta ! :)

Elena J., 22.09.2012, 03:00

Stie cineva cum pot sa remediez ?Nu mai pot descarca prezentarile power point , ma trimite pe desktop si se salveaza cu alta iconita diferita de cea de pana acum; imi cere si o parola pentru schimbare ?????

STEFANIA / stefania vasilescu / stef, 25.09.2012, 10:19

Este parolata prezentarea, de aceea. Daca dai dublu click ar trebui sa o poti viziona fara probleme...Sau click dreapta si apoi "open with..."

Elena J., 26.09.2012, 04:43

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23550 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion