Publicitate

Bernina Express - Vizualizare online

  • Currently 6.76/10

6.8 steluţe (132 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Bernina Express,este una din multiplele trasee care face Glacier Expressul nemuritor.El leaga orasele Chur sau Davos cu St.Moritz iar apoi spre sud cu orasul Tirano din Italia.Are o lungime de cca 144m si atinge altitudinea de 2256m pe malul lacului Bianco in punctul Ospitio Bernina.Expresul circula fara intrerupere tot anul.Este singurul tren care nu foloseste cremaliera cu toate ca traseul are o inclinare de panta de 70/1000 Alte recorduri :viaductul Landwasser are o inaltime maxima de 130m.si un radius de 100m. Pe o distanta de 12km expresul urca 700m diferenta de nivel.Pe parcurs sunt 3 tuneluri circulare de 360 grade. Viaductul circular de la Brusio castiga 50 m ,fara ca practic sa inainteze 10m. Privelistea este inegalabila ! Nicaieri in Alpi nu mai gasim ceva asemanator ! Ar mai fi multe de adaugat dar nu vreau sa plictisesc si va invit sa-l parcurgeti cat de curand. Sper sa va placa,si sa fie un indemn. Al dumneavoastra Helmut

Categoria: Natura
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 2807 in total, 1 pe zi
Descarcari: 447 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (1)

Hello Helmut!
Cum ma pregatesc de un circuit in Elvetia, nu se putea sa nu scormonesc prin sipetul incarcat ce nestemate ale „Nicepps”, unde stiu bine ca voi gasi ce ma intereseaza. Caci iubitorii de Natura, trasee, excursii, impartasesc din emotiile lor si celor ce doresc sa li se alature, fie macra cu privirea.
Felicitari pentru pasiunea ta , concretizata in lucrarile foarte frumos realizate. Cu stima

Averio (V.I.), 28.08.2016, 00:09

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23450 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion