Publicitate

Călător prin America de Sud - Vizualizare online

  • Currently 9.80/10

9.8 steluţe (5 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Câteva fotografii, primite de la un prieten întors dintr-o excursie în ţări din America de Sud (Argentina, Brazilia, Paraguay şi Uruguay), m-au încântat şi mi-au stârnit curiozitatea să citesc şi să aflu mai multe, în afară de cele ştiute de mine. Aşa a luat naştere dorinţa să realizez un pps. Ce ne vine în minte când auzim numele unor ţări din America de Sud? Probabil, în primul rând Maradona, fotbal, pasionalul tango sau veselul samba (cu renumitul Carnaval de la Rio), multă culoare... etc. Dar, aceste ţări, situate în cealaltă parte a globului, înseamnă mult mai mult de atât, ele oferă vizitatorului o mulţime de locuri deosebite, unele cu vegetaţie luxuriantă, cu o floră şi o faună aparte, păsări şi animale de o mare diversitate (aici găsindu-se de la pinguini la balene şi de la struţi la guanaco), altele impresionante, precum celebrii gheţari, printre care, imensul Perito Moreno (singurul gheţar activ din lume), minunate parcuri naţionale, cu tulburătoare cascade, care îţi taie respiraţia când le priveşti, precum cele de la Iguazu, drumuri nesfârşite prin stepa patagoneză sau plaje superbe, ca cele de la Copacabana şi Ipanema din Rio de Janeiro. Aşadar, fie că sunteţi la plimbare pe străzile încărcate de istorie ale oraşelor sau în fauna sălbatică, la teatru sau dansând tango, la plajă sau în vârf de munte, există câte ceva interesant pentru fiecare turist, ca să admire şi să se bucure de frumosul întâlnit în aceste minunate ţări din America de Sud, ai căror locuitori sunt calzi, surâzători, fermecători şi te fac să te simţi ca acasă. Teodora Buiţă

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 1624 in total, 1 pe zi
Descarcari: 322 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Da asa este Teo sa nu incetam niciodata sa visam ... ca visand si sperand
... incet toate dorintele...posibile ...nu imposibile ....ni se implinesc ...
Mi-a placut vizita,iti multumesc si numai bine iti doresc,Angelica.

Angelica1, 31.05.2016, 23:22

Mă bucur, Angelica dragă, că ţi-a plăcut această călătorie virtuală, prin locuri cu adevărat frumoase, interesante, ce merită vizitate şi în real!
Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care îţi răspund, dar tocmai dintr-o călătorie minunată m-am întors şi eu!
Aşadar, draga mea, mii de mulţumiri pentru tot!
Aceleaşi urări de bine şi pentru tine! Să ai parte de tot ce e bun şi frumos!

Cu mult drag,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.06.2016, 09:25

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23350 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 19 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion