Publicitate

Călător prin Singapore - prezentare PowerPoint

  • Currently 10.00/10

10.0 steluţe (5 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 24.06.2017
Vizualizari: 1730 in total, 8 pe zi
Descarcari: 235 in total, 1 pe zi

Descriere: Singapore, cel mai mic stat asiatic în dimensiuni, dar şi cel mai formidabil în realizări, cu locuitori de diverse naţionalităţi, ce au învăţat să se respecte reciproc şi să trăiască în armonie, un loc cu totul aparte, cu magazine exclusiviste, restaurante şi hoteluri de lux sau cartiere cu specific local, cu numeroase parcuri, muzee, acvarii, plaje şi peisaje superbe, nu va înceta niciodată să te uimească.
Acest îndepărtat stat exotic din Asia de Sud-Est, format din 63 de insule, tulburător de frumos şi extrem de deschis, cu oameni primitori, îl vei descoperi în sute de forme, culori şi arome, îl vei iubi sau doar îndrăgi, dar nu îl vei uita toată viaţa, îţi va rămâne în memorie!
La vizionarea pps-ului, rog folosiţi mouse-ul doar în slide-urile cu text! În rest, derularea este automată! Mulţumesc! Vizionare plăcută!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Publicitate

Comentarii (8)

2 x Minunat.
Minunate locuri.
Minunată tehnica de realizare a prezentării.

Cipri, 25.06.2017, 23:20

Vă mulţumesc, dl. Cipri, că v-aţi făcut timp nu doar să-mi urmăriţi prezentarea, ci să o şi notaţi cu amabilitatea care vă caracterizează şi să-mi lăsaţi un mesaj de apreciere a muncii mele, care m-a bucurat, mai ales că vine de la un autor de pps-uri frumoase, deosebite!
Într-adevăr, Singapore, micuţul şi frumosul stat insular asiatic, are locuri minunate şi, ceea ce este interesant, la fiecare vizită, mereu are ceva nou de oferit, fiindcă aici tot timpul se construieşte câte ceva! Plus că este cel mai sigur stat, unde te poţi plimba liniştit la orice oră, iar de corupţie nici nu mai vorbesc..., în Singapore nu există, având, în această privinţă, legi foarte drastice!

Mii de mulţumiri şi caldă recunoştinţă şi d-lui Ion Pop, pentru vizualizarea şi bunăvoinţa cu care mi-a notat nu doar lucrarea aceasta, ci multe altele!

Cu stimă şi preţuire,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.06.2017, 04:23

Teodora, poeta, ai trecut de la poezie la turism....?
O translatie neasteptata...De ce ? sau sunt amintiri dintr-o calatorie imaginara ?
Singapore este un colt de dintr-o zona geografica asiatica indepartata, de la ecuator, si un colt de istorie veche si noua, pe care ai dorit si ai reusit sa ni-l prezinti si noua, celor de pe tarmurile Marii Negre...
Ce alte surprize ne mai faci ?

Adrian TOIA, 30.06.2017, 07:09

"Acest indepartat stat exotic,tulburator de frumos si extrem de deschis,cu oameni primitori il vei descoperii in sute de forme,culori si arome,il vei iubii sau doar indragii,dar nu il vei uita toata viata".
Ce poatee sa sune mai frumos in gura unui indragostit ?
Esti deadreptul fantastica Teodora !
Ai creat o POEZIE IN IMAGINI, o mare surpriza pentru mine.
Oare cate mai ai ascunse ?
Sper ca nu este cu suparare ca am trecut la persoana intia.
Cu multa admiratie, Helmut

Helmut Gürtler, 02.07.2017, 10:35

Mulţumesc, Adrian, pentru vizionare şi amabilitatea de a-mi lăsa şi un mic comentariu!
Răspund cu întârziere fiindcă am fost plecată la întâlnirea anuală cu grupul meu de prieteni, autori de pps.
Nu, nu am trecut de la poezie la turism, rămân fidelă stilului meu. Doar din când în când, când îmi place mult ceva, mai fac şi eu excepţie de la regulă. De fapt, nu e primul meu pps de acest gen, mai am, dar probabil nu le-ai văzut tu!
Dacă am reuşit să-ţi trezesc interesul cu subiectul prezentat, ţie, care ai călătorit prin multe locuri frumoase, deosebite, desigur că eu mă bucur! Înseamnă că nu am muncit degeaba...
Mulţumesc, de asemenea, tuturor celor care, la fel ca tine, şi-au făcut timp să-mi vizioneze prezentarea!
Mii de mulţumiri şi dragei Cristina G., pentru dărnicia cu care mi-a notat lucrarea!
O vară frumoasă, cu vacanţe minunate, în locuri încântătoare, doresc tuturor!
Cu preţuire şi respect,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 08.07.2017, 08:11

O apreciere atât de frumoasă, venită de la un autor de pps-uri încântătoare, cu imagini din locuri minunate, nu avea cum să nu mă emoţioneze. Sunteţi foarte amabil! Vă mulţumesc, dl. Helmut, pentru tot!
Poate nu o să vă vină să credeţi, dar zilele trecute chiar m-am gândit la dvs., fiindcă întâlnirea cu autorii de pps, în acest an a avut loc la Braşov, oraşul copilăriei şi tinereţii dvs., un oraş frumos, cu un trecut încărcat de istorie, cu locuri şi împrejurimi superbe!
Vă doresc să vă bucuraţi de o vară cât mai plăcută, să faceţi excursii în locuri speciale, pentru ca să ne încântaţi cu pps-uri la fel de frumoase, ca şi până acum!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 08.07.2017, 08:29

Superba prezentare, fotografii de exceptie, f bine dozate astfel incit ai putut oferi multe, spre incintarea privitorilor.
Pentru cei care cunosc, dar si mai mult pentru cei care vor sa stie, creatia ta este un izvor de noutati pe care le ai la indemina, exotism si frumusete.
Felicitari, cu admiratie

Averio (V.I.), 17.07.2017, 22:22

Mulţumesc, dragă Averio, pentru vizionare, notare şi frumoasele cuvinte lăsate!
M-am gândit că s-ar putea să-ţi placă cele prezentate, fiindcă şi tu, în lucrările tale minunate, vorbeşti despre locuri deosebite, speciale şi constat cu bucurie, că nu m-am înşelat! Singapore m-a cucerit încă de la primele lecturi despre minunăţiile şi exotismul lui. De aici dorinţa de afla cât mai multe şi de a le împărtăşi apoi şi altor doritori de frumos.
Draga mea, îţi doresc să ai o vară plăcută, cu o vacanţă de vis, în locuri la fel de încântătoare, ca cele din Singapore!
Cu drag şi preţuire,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.07.2017, 13:47

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 21270 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1049 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 18 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion

Dacă doriţi ca banner-ul site-ului dumneavoastră să apară aici, puteţi să ne contactaţi.