Publicitate

Călător prin Singapore - Vizualizare online

  • Currently 9.71/10

9.7 steluţe (7 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Singapore, cel mai mic stat asiatic īn dimensiuni, dar şi cel mai formidabil īn realizări, cu locuitori de diverse naţionalităţi, ce au īnvăţat să se respecte reciproc şi să trăiască īn armonie, un loc cu totul aparte, cu magazine exclusiviste, restaurante şi hoteluri de lux sau cartiere cu specific local, cu numeroase parcuri, muzee, acvarii, plaje şi peisaje superbe, nu va īnceta niciodată să te uimească. Acest īndepărtat stat exotic din Asia de Sud-Est, format din 63 de insule, tulburător de frumos şi extrem de deschis, cu oameni primitori, īl vei descoperi īn sute de forme, culori şi arome, īl vei iubi sau doar īndrăgi, dar nu īl vei uita toată viaţa, īţi va rămāne īn memorie! La vizionarea pps-ului, rog folosiţi mouse-ul doar īn slide-urile cu text! Īn rest, derularea este automată! Mulţumesc! Vizionare plăcută! Cu stimă, Teodora Buiţă

Categoria: Tari, Orase, Capitale
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 3196 in total, 3 pe zi
Descarcari: 341 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (8)

2 x Minunat.
Minunate locuri.
Minunată tehnica de realizare a prezentării.

Cipri, 25.06.2017, 23:20

Vă mulţumesc, dl. Cipri, că v-aţi făcut timp nu doar să-mi urmăriţi prezentarea, ci să o şi notaţi cu amabilitatea care vă caracterizează şi să-mi lăsaţi un mesaj de apreciere a muncii mele, care m-a bucurat, mai ales că vine de la un autor de pps-uri frumoase, deosebite!
Īntr-adevăr, Singapore, micuţul şi frumosul stat insular asiatic, are locuri minunate şi, ceea ce este interesant, la fiecare vizită, mereu are ceva nou de oferit, fiindcă aici tot timpul se construieşte cāte ceva! Plus că este cel mai sigur stat, unde te poţi plimba liniştit la orice oră, iar de corupţie nici nu mai vorbesc..., īn Singapore nu există, avānd, īn această privinţă, legi foarte drastice!

Mii de mulţumiri şi caldă recunoştinţă şi d-lui Ion Pop, pentru vizualizarea şi bunăvoinţa cu care mi-a notat nu doar lucrarea aceasta, ci multe altele!

Cu stimă şi preţuire,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 26.06.2017, 04:23

Teodora, poeta, ai trecut de la poezie la turism....?
O translatie neasteptata...De ce ? sau sunt amintiri dintr-o calatorie imaginara ?
Singapore este un colt de dintr-o zona geografica asiatica indepartata, de la ecuator, si un colt de istorie veche si noua, pe care ai dorit si ai reusit sa ni-l prezinti si noua, celor de pe tarmurile Marii Negre...
Ce alte surprize ne mai faci ?

Adrian TOIA, 30.06.2017, 07:09

"Acest indepartat stat exotic,tulburator de frumos si extrem de deschis,cu oameni primitori il vei descoperii in sute de forme,culori si arome,il vei iubii sau doar indragii,dar nu il vei uita toata viata".
Ce poatee sa sune mai frumos in gura unui indragostit ?
Esti deadreptul fantastica Teodora !
Ai creat o POEZIE IN IMAGINI, o mare surpriza pentru mine.
Oare cate mai ai ascunse ?
Sper ca nu este cu suparare ca am trecut la persoana intia.
Cu multa admiratie, Helmut

Helmut Gürtler, 02.07.2017, 10:35

Mulţumesc, Adrian, pentru vizionare şi amabilitatea de a-mi lăsa şi un mic comentariu!
Răspund cu īntārziere fiindcă am fost plecată la īntālnirea anuală cu grupul meu de prieteni, autori de pps.
Nu, nu am trecut de la poezie la turism, rămān fidelă stilului meu. Doar din cānd īn cānd, cānd īmi place mult ceva, mai fac şi eu excepţie de la regulă. De fapt, nu e primul meu pps de acest gen, mai am, dar probabil nu le-ai văzut tu!
Dacă am reuşit să-ţi trezesc interesul cu subiectul prezentat, ţie, care ai călătorit prin multe locuri frumoase, deosebite, desigur că eu mă bucur! Īnseamnă că nu am muncit degeaba...
Mulţumesc, de asemenea, tuturor celor care, la fel ca tine, şi-au făcut timp să-mi vizioneze prezentarea!
Mii de mulţumiri şi dragei Cristina G., pentru dărnicia cu care mi-a notat lucrarea!
O vară frumoasă, cu vacanţe minunate, īn locuri īncāntătoare, doresc tuturor!
Cu preţuire şi respect,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 08.07.2017, 08:11

O apreciere atāt de frumoasă, venită de la un autor de pps-uri īncāntătoare, cu imagini din locuri minunate, nu avea cum să nu mă emoţioneze. Sunteţi foarte amabil! Vă mulţumesc, dl. Helmut, pentru tot!
Poate nu o să vă vină să credeţi, dar zilele trecute chiar m-am gāndit la dvs., fiindcă īntālnirea cu autorii de pps, īn acest an a avut loc la Braşov, oraşul copilăriei şi tinereţii dvs., un oraş frumos, cu un trecut īncărcat de istorie, cu locuri şi īmprejurimi superbe!
Vă doresc să vă bucuraţi de o vară cāt mai plăcută, să faceţi excursii īn locuri speciale, pentru ca să ne īncāntaţi cu pps-uri la fel de frumoase, ca şi pānă acum!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 08.07.2017, 08:29

Superba prezentare, fotografii de exceptie, f bine dozate astfel incit ai putut oferi multe, spre incintarea privitorilor.
Pentru cei care cunosc, dar si mai mult pentru cei care vor sa stie, creatia ta este un izvor de noutati pe care le ai la indemina, exotism si frumusete.
Felicitari, cu admiratie

Averio (V.I.), 17.07.2017, 22:22

Mulţumesc, dragă Averio, pentru vizionare, notare şi frumoasele cuvinte lăsate!
M-am gāndit că s-ar putea să-ţi placă cele prezentate, fiindcă şi tu, īn lucrările tale minunate, vorbeşti despre locuri deosebite, speciale şi constat cu bucurie, că nu m-am īnşelat! Singapore m-a cucerit īncă de la primele lecturi despre minunăţiile şi exotismul lui. De aici dorinţa de afla cāt mai multe şi de a le īmpărtăşi apoi şi altor doritori de frumos.
Draga mea, īţi doresc să ai o vară plăcută, cu o vacanţă de vis, īn locuri la fel de īncāntătoare, ca cele din Singapore!
Cu drag şi preţuire,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 25.07.2017, 13:47

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23540 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 4 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion