Publicitate

Când toamna vine... - prezentare PowerPoint

  • Currently 9.71/10

9.7 steluţe (7 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Natura
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Data: 18.10.2019
Vizualizari: 572 in total, 5 pe zi
Descarcari: 115 in total, 1 pe zi

Descriere: Toamna nouă, siderală,
Din înalt, din veșnicie,
A venit din lumea-astrală,
Răspândind melancolie.
Vă doresc să aveți o toamnă superbă, bogată în toate, plină de reușite, bucurii, lumină și iubire!
Cu stimă și aleasă prețuire,
Teodora Buiță

Publicitate

Comentarii (8)

Cand toamna vine ......
Uita ca a venit si este aproape pe trecute. Pacat.
"si pe unde trece agale
cu pas tainic,aramiu
lasa-n urma ei, in cale,
doar tristete si pustiu".
De ce atata tristete si Melancolie ?
Un pps deosebit, care reuseste pe deplin sa-ti arate starea sufleteasca.
Minunate fotografii si o melodie splendida.
Toamna nu o sa se piarda ! Va reveni cu o mai mare bogatie de culori.
Pe moment ai reusit sa ma intristezi si pe mine, dar sunt un optimist incurabil.
Felicitari Teodora si multumensc pentru acest incantator pps.
Cu stima.
Helmut

Helmut Gürtler, 18.10.2019, 02:42

18 Octombrie este ziua in care-mi număr toamnele și anii, mi-a făcut mare plăcere ca tocmai in această zi să pot viziona un pps care mi-a mers la suflet. De altfel toamna este anotimpul preferat și a fost plin de “ reușite, bucurii, lumină și iubire “. Mi-a plăcut foarte mult pps-ul și îl voi păstra la îndemâna. Îți doresc să ai parte de o toamnă frumoasă, așa cum îți este și sufletul.

Cipri, 18.10.2019, 06:06

Mulțumesc, Helmut, că ai venit să-mi fii iar alături, cu aprecieri și cuvinte frumoase, privind prezentarea și versurile mele! Mă bucur că ți-a plăcut! Multe din imagini sunt colaje personale.
Îmi pare rău însă că te-a întristat puțin, deși nu aceasta a fost intenția mea!
Să știi că și eu, în general, sunt o persoană veselă și optimistă. Toamna însă, cu melancolia ei tulburătoare, cu misterul și culorile ei răvășitoare, de fiecare dată când sosește, îmi schimbă starea de spirit!
Uite, ca să mă revanșez, promit să revin cu o nouă prezentare, în ton mai vesel, așa cum e în acest moment toamna pe meleagurile mele: luminoasă, caldă, plină de parfum și culoare! Bănuiesc că în Germania e deja un pic mai rece...
Cu stimă și prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 18.10.2019, 11:25

Mulțumesc, Cipri, pentru mesajul tău special, scris într-un moment important din viața ta! M-a bucurat, dar m-a și emoționat! E prima oară când povestești ceva din viața ta personală.
Să știi că și eu iubesc toamna, e anotimpul care mă tulbură, dar mă și inspiră cel mai mult, cu frumusețea lui uimitoare și toate minunățiile pe care ni le oferă!
Acum îmi explic iubirea ta pentru artă, pentru frumos... Cineva care s-a născut toamna, nici nu putea fi altfel.
Platon compară viaţa cu jocul de zaruri, „la care arunci cum îţi convine, iar după ce ai aruncat, trebuie să te foloseşti bine de ceea ce a căzut.” Din cele scrise de tine am înțeles că la tine așa a fost și mă bucur! Îți doresc ca viața ta să fie și în continuare la fel de frumoasă ca până acum, plină de reușite, bucurii, lumină și iubire, cu cei dragi alături! Binele şi frumosul să-ţi ţese cu magia lor destinul, astfel ca fiecare zi să-ţi fie sărbătoare şi binecuvântare!
Şi nu uita, fă întotdeauna ceea ce-ţi dictează inima..., ceea ce simţi cu adevărat, să te bucuri de fiecare moment frumos oferit de viaţă! Să trăieşti în aşa fel încât să fii cu adevărat fericit...!
Din toată inima îți transmit urarea mea simplă, dar plină de încărcătură emoţională:
LA MULŢI ANI!

De ziua ta vin c-o urare,
Cu emoție, virtual
Transmit caldă felicitare,
Azi, la ceas aniversar!

Viața blândă să îți fie,
Să ai tot ce îți dorești,
Doar frumos, cu bucurie
Destinul să-ți împlinești!

Mereu de bine să ai parte,
Haide, sus, paharul plin,
„La mulţi ani!” cu sănătate,
Azi cu tine vin să-nchin!

Cu stimă și prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 18.10.2019, 11:30

Am urmarit cu interes si am fost placut surprins de prezentare.Toamna este prin farmecul paletei sale de culori un anotimp pe care il dorim si il asteptam.Personal imi da un aer de liniste sufleteasca ,de o nostalgie benefica si chiar de optimism.Multumesc Teodora Buita pentru toate acestea.
Cu stima si respect
Sa auzim numai de bine . Emil

Pantazopol Emil Ioachim, 18.10.2019, 22:38

Vă mulțumesc, dl. Emil, pentru vizionare, notare și cuvintele frumoase lăsate!
Îmi place să privesc pozitiv viața și tot ce mă înconjoară, să văd partea frumoasă a lucrurilor, de aceea consider că fiecare anotimp are frumusețea lui. Și totuși, toamna îmi place cel mai mult pentru tot ce îmi oferă, pentru felul special cum mă face să mă simt, pentru că este cel mai romantic dintre toate, desenându-mi sufletul cu nostalgii și vise în culorile ei de curcubeu și aducându-mi multă inspirație.
Vă doresc să vă bucurați în continuare de o toamnă minunată, bogată în împliniri, cu sănătate, plină de speranță și stări sufletești plăcute, să faceți cu doamna multe excursii, ca să ne mai încântați cu prezentări frumoase de călătorie, așa cum ați făcut-o până acum!
Cu toată stima,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 19.10.2019, 14:03

Ce simt eu „când toamna vine?”
Că NU „lasa-n urma ei, in cale, doar tristete si pustiu”....
Dovada ? Este chiar acest frumos și evocator pps, cu imagini si animație splendide, inspirate și în alegerea ființelor pădurii, pe care le-ai căutat și găsit pe cărările toamnei....
Un pps care ne readuce în universul romantic al autoarei Teodora Buiță, și al unora dintre noi, cei care îi admirăm realizările din acest registru tematic...

Adrian TOIA, 20.10.2019, 05:55

Mulțumesc, Adrian, pentru frumosul tău mesaj, de apreciere a lucrării mele! Mă bucur că ai pășit în universul meu romantic și ți-a plăcut toamna mea plină de nostalgie, cu frunze covor în splendide culori sau plutind fantomatic prin aer în jocul vântului tomnatic și păsări ce se pierd în depărtare, ducând pe aripile lor cântecul anotimpurilor și bucuria pădurii, pe care au lăsat-o cuprinsă de-o tăcere nefirească...
Dar toamna, care e un nemaipomenit de talentat pictor, colorează natura în imagini de basm, încântându-ne, în fiecare an cu frumusețea ei de vis și parfum, aduse parcă de pe alte tărâmuri...
Și atunci, cum să n-o iubim când e așa de minunată și ne face să ne simțim deosebit?
Eu ți-o doresc cât mai frumoasă, cu sănătate, iubire și speranțe împlinite! Și bineînțeles, cu multă inspirație, ca să ne bucuri în continuare cu minunatele tale pps-uri!
Cu stimă și prețuire,
Teodora Buiță

Teodora Buiţă, 20.10.2019, 17:26

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion