Publicitate

Cad frunze... - Vizualizare online

  • Currently 8.67/10

8.7 steluţe (49 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Toamna, anotimpul trecerii, şi, implicit, al melancoliei, cu razele-i din ce în ce mai palide, cu coroanele de foc ale copacilor trişti, cu pădurile ce par poleite cu aur şi frunzele în zeci de culori pastelate, legănate în vânt ca nişte bărcuţe pe apă, asemeni speranţelor noastre, cu zborul fremătând al păsărilor care, plutind spre oglinda albastră a cerului, cu un ultim fâlfâit de rămas bun, se pierd în depărtare, ducând pe aripile lor cântecul anotimpurilor, m-a tulburat şi acum, ca întotdeauna, creându-mi o stare aparte, de visare, dar şi de inspiraţie. Astfel, a luat naştere noua mea creaţie, “Cad frunze…”. Şi fiindcă cercetătorii susţin că “cel mai bun remediu împotriva stării tomnatice este dragostea”, eu vă doresc să vă bucuraţi de o toamnă îmbelşugată, care, pe lângă frumuseţe, arome şi culoare, să vă aducă şi multă iubire în viaţa dvs.! Cu cele mai alese gânduri, Teodora Buiţă

Categoria: Anotimpuri
Primita de la: Teodora Buiţă (este autorul)
Vizualizari: 5845 in total, 2 pe zi
Descarcari: 558 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (5)

In sfarsit revelatia zilei acest minunat pps care inmanuncheaza un suflet curat bine conturat in versuri excelente cu imaginile si melodia potrivita.Aduce multa visare si nostalgie femenina acest ansamblu impecabil din t p d v... multumesc frumos si multa implinire in iubire , :) Cu deosebita admiratie O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 28.10.2012, 08:53

Sincere mulţumiri, dragă O.K., pentru sensibilitatea şi căldura cuvintelor transmise, a aprecierilor deosebite!
Primiţi aceleaşi urări şi din partea mea, de viaţă frumoasă, cu împliniri şi iubire! Fiindcă, fără iubire, nimic nu e posibil! A fi în afara iubirii înseamnă, practic, a fi în afara vieţii. Cine a încetat să mai iubească, acela a şi murit deja. Aşa cum o familie este unită prin forţa iubirii, la fel şi întreaga creaţie este unită prin aceeaşi forţă, a iubirii curate, cea care face ca imposibilul să devină posibil.
Cu cele mai alese gânduri,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 29.10.2012, 12:24

Multumesc frumos Teodora oricat ar parea de paradoxal toate afirmatiile expuse in virtual oglindesc in fapt realitatea din sufletul nostru in cele mai intime ganduri si aspiratii.Binecuvantez cu toata sinceritatea adevarul din noi... din sufletele noastre care se alimenteaza de la inima cea mai iubitoare si din insasi El ....El care ne-a daruit cate o farama din inima Lui iubitoare si iertatoare pentru toate si toti.O viata minunata tie in special si tuturor celor care inteleg nevoia de pace,iubire si compasiune sufletesca :) cu drag O.K.

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 30.10.2012, 01:01

Un sublim vis de toamnă trăit cu atâta sensibilitate...!
Mi-a plăcut atât de mult, încât, l-am făcut visul meu şi, n-aş mai fi vrut să
ies niciodată din el şi din minunatele locuri în care ne-ai dus!
Vers, imagini, colaje, muzică, totul superb, Teodora!
Deşi e deja iarnă, eu am rămas în aceeaşi transă de dulce visare indusă
de tine cu această prezentare...
Să fii iubită şi fericită, suflet generos!
Elena.

Elena Constantin, 20.12.2012, 12:29

Ce ciudat, dragă Elena, abia acum, după 3 ani, întâmplarea a făcut să descopăr frumosul tău mesaj, în urma unui e-mail primit de la un corespondent cu linkul pps-ului meu! Cine ştie de ce n-o fi ajuns la mine până acum, poate, când am fost anunţată, s-a nimerit să fie în perioada când am avut probleme cu computerul, dar... oricare a fost motivul, eu, să ştii, l-am citit şi acum cu mare drag şi cu multă emoţie... Mi-a trezit atâtea dulci amintiri...
Prin urmare, te rog să-mi scuzi întârzierea cu care-ţi răspund! Am dorit să-ţi spun, ca să ştii motivul real pentru care mulţumirile mele nu au venit la timp, că nu a fost vorba de nepoliteţe (ştii că nu-mi stă în caracter), cu atât mai mult, fiind vorba de tine!
Aşadar, dragă prietenă, îţi mulţumesc din suflet, nu doar pentru cuvintele calde lăsate aici, ci pentru toată gingăşia şi sensibilitatea de care dai dovadă, de fiecare dată când vii să-mi vizitezi „căsuţa”!
Cu dag te îmbrăţişez şi cu dorinţa să te bucuri de o toamnă plină de iubire, cu multe împliniri şi tot ce atinge frumos sufletul!
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 03.10.2015, 18:42

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion