Publicitate

Cadou pentru un orb. - Vizualizare online

  • Currently 5.50/10

5.5 steluţe (2 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Nu cunosc autorul acestui pps (originalul in Germana) dar m-a impresionat tare mult incat am indraznit sa-l traduc si sa vi-l prezint si dumneavoastra. Ce poate fi mai dureros decat faptul ca nu mai poti vedea : sa fi orb ? Sunt mereu confruntat cu acest fapt. Eu ,cel rasfatat de soarta, fotograful naturii, am un ginere care la numai 50 de ani, a orbit complect. Urmati sfatul acestui pps si veti daruii fercire.

Categoria: Diverse
Primita de la: Helmut Gürtler (este autorul)
Vizualizari: 3492 in total, 6 pe zi
Descarcari: 171 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (2)

Cunosc povestioara, a circulat pe internet, o lecţie de viaţă care ne învaţă cât de important este să ştii cum să comunici un mesaj, ca să obţii ceea ce îţi doreşti! Nu e suficient doar să transmiţi mesajul, ci contează foarte mult şi felul în care îl transmiţi, cum foloseşti cuvintele care contează, ca să ajungă la inima oamenilor! Modul în care prezinţi o idee şi mesajul pe care îl transmiţi pot reprezenta diferenţa dintre eşec şi succes. Aşadar, trebuie să învăţăm să comunicăm pe înţelesul cui vrem să ne înţeleagă, să alegem cuvintele care să atingă inima, fiindcă, aşa cum scrie şi în pps: „Cine alege cuvinte ce merg la inimă, poate realiza minuni”!
M-a emoţionat mult subiectul pps-ului, dar şi mai mult m-au emoţionat cele mărturisite de tine, o adevărată tragedie, ce a provocat mare durere nu doar ginerelui, ci întregii familii. Helmut, m-au întristat atât de mult cele aflate, că nu-mi găsesc nici cuvintele pentru a exprima cât de rău îmi pare...!
Cu toată stima,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 08.06.2018, 03:42

Multumesc Teodora pentru compasiune (asa se spune ?)
Este trist pentru or cine. Nu cred ca exista o infirmitate mai grea decat aceasta.Sa fi sanatos si sa nu te poti bucura de lumina zilei.
Un lucru pozitiv. Stia ca o sa orbeasca : inca de la 25 de ani a inceput sa-si piarda vederea .Diagnosticul de Retinita pigmentoza bilateral nu i-a dat nici o speranta.(pe retina se depune continu pigmenti care sunt ireversibil).
Stiind acest lucru s-a resemnat si nu a cazut in depresiune. Noi il ajutam cat putem.
Si pe mine m-a impresionat mult pps-ul.
Inca odat mii de multumiri. Helmut

Helmut Gürtler, 08.06.2018, 11:33

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23590 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 2 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion