Publicitate

Capra de munte - Vizualizare online

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Este considerat cel mai curajos animal, iar curajul caprei de munte frizeaza uneori nebunia.

Categoria: Animale
Primita de la: maia / angi (este autorul)
Vizualizari: 3317 in total, 3 pe zi
Descarcari: 414 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (14)

Minunat ... fumoasa si muzica pusa parca iti da puterea sa zbori ...
ca si aceste frumoase capre de padure ... felicitari ... !
O duminica placuta si sper mai linistita ... ca doamne ... doamne ...
prin ce zile trecem ... m-am saturat de aceasta instabilitate....
Cu drag ,tot eu ... Angelica .

Angelica1, 05.02.2017, 02:23

Minunat acest animal, l-am intalnit des in turele mele, dar nu de multe ori el plateste scump acest curaj, aceasta tenacitate,acest curaj care frizeaza uneori nebunia , (asa cum scrii). Se Prabusste in golul alpin. L-am imortalizat in zeci de fotografii, dar niciodata la peste 5.000. ( Cel mai inalt vf. din Alpii Europeni, Mont Blanc are doar 4807m)
Multumesc Maia/Angi ca mi l-ai prezentat.
Helmut

Helmut Gürtler, 05.02.2017, 05:10

Acolo unde nici cu gandul multi oameni nu ajung, ajunge si ne invita maia/angi...
Ne-ai dezvaluit ca si alta data, in alte pps, ceea ce multi nu vad si nu stiu...

Adrian TOIA, 05.02.2017, 08:27

Multumesc Angelica1 pentru comentariu si iti doresc puteri sa treci peste toate.

maia / angi, 06.02.2017, 06:28

Multumesc Helmut pentru corectarea unei cifre date ca generic. Iti apreciez scrupulozitatea cu care imi urmaresti pps-urile si le analizezi. Nu poate decat sa ma incante ca aloci atat de multa energie si timp sa te uiti la niste simple lucrari. Si mai ales sa corectezi ce este de corectat. Cat priveste imortalizarea unor capre prabusite in gol, sunt convinsa ca ai poze. Exista o sumedenie si pe net. Scopul meu era insa sa fac o trimitere la ascensiune nu cu prabusire. Sa ai o zi buna.

maia / angi, 06.02.2017, 06:39

Ma bucur Adrian ca ti-ai facut timp sa te uiti si la acest pps, care reprezinta in viziunea mea un simbol. Multumesc mult pentru comentariu si aprecieri. O seara placuta.

maia / angi, 06.02.2017, 06:47

Hallo Maia/Angi
Nu capre (Rupricapra-Rupricapra) moarte am fotografiat ci numai pe cele in viata.

Helmut

Helmut Gürtler, 06.02.2017, 12:43

Draga Helmut, nu vreau sa te contrazic, tu esti mai in tema ca mine, dar citesc pe Internet despre FAUNA IN ZONA ELBRUS (un munte de peste 5000 m. Inaltime, pe care nu am fost dar l-am vazut din avion...)
„Caucaz are o bogata fauna pădurile adăpostesc ursul brun caucazian, lup, râs, mistreț, cerb caucazian, jderul, pisica de pădure, veveriță. In munți caprine caucaziene și caprele negre sunt adesea întâlnite”.Ceea ce mi se pare normal pentru ca probabil cerbii caucazieni nu sunt pustnici...
Dar tu esti specialistul montan si poate stii mai multe despre Elbrus....
Si daca va fi nevoie, maia/angi va avea informatii suplimentare pentru a corecta sau nu interesantul ei pps...

Adrian TOIA, 07.02.2017, 02:45

Biata mea capra de munte!

maia / angi, 07.02.2017, 06:27

Draga Adrian, frumos ca ai iei apararea lui Maia /Angi,dar nu stiu daca era cazul. Mia placut mult pps-ul , doar fraza cu " caprele au fost fotografiate in Alpi la peste 5000m inaltime" m-a deranjat. Nu este vorba de fauna din Elbrus si nici cea din Cucaz sau Pirinei.
O zi buna. Helmut

Helmut Gürtler, 07.02.2017, 08:04

Draga Helmut ca sa nu te mai simti deranjat iti recomand cu caldura sa nu te mai uiti la pps-urile mele. Cred ca ar fi bine pentru tine. Sunt convinsa ca ai treburi mult mai importante si te asigur ca voi continua sa public atata vreme cat am ceva de comunicat. In ce te priveste este ultimul meu mesaj. Iti multumesc pentru interesul manifestat de-a lungul timpului si iti doresc asa cum ti-am urat mereu: pace, liniste sufleteasca si intelepciune.

maia / angi, 08.02.2017, 00:33

Draga Helmut, te inseli, nu am luat apararea colegei noastre de NICEPPS – poate doar excelentului si ineditului pps despre Capra de munte...
Sigur, am vazut ca textul din pps si raspunsul tau se refera la ALPI...
Ca un pasionat calator in acele locuri ai facut foarte bine ca ai semnalat eroarea din informatie...
Pot insa presupune ca autorul textului original s-a gandit la „alpin” (care prin extensie se foloseste si pentru regiuni muntoase înalte) ?
Desigur, exista pe Internet si informatii gresite si cred ca Maia/Angi a preluat-o ca atare, fara sa se gandeasca la inaltimea Alpilor...
Este un semnal pe care cred ca trebuie sa-l avem in vedere toti autorii cand folosim texte de pe NET...
Ceea ce nu inseamna ca in urma semnalarii tale, maia/angi nu poate sa corecteze textul - „caprele traiesc in zone alpine si la peste 5000m inaltime” sau ceva similar ar fi de ajuns.
Sunt sigur ca maia/angi va intelege cat de mult apreciem ceea ce face asa ca nu are de ce sa „planga” „Biata mea capra de munte!”

Adrian TOIA, 08.02.2017, 03:04

Draga maia/angi, chiar DACA IMI VEI RECOMANDA SI MIE SA NU MA MAI UIT LA PPS-URILE TALE, sunt surprins ca poti reactiona astfel la o observatie corecta, de la un coleg pe NICEPPS mai priceput ca noi in probleme montane, care a avut si cuvinte de apreciere pentru acest pps Capra de Munte...
Supararea si intoleranta nu sunt sfetnici buni.
Nu cred ca numai aprecierile pozitive (insotite uneori de urari binevoitoare si cam naive) ne stimuleaza si ne ajuta in ceea ce facem, incercand sa transmitem altora ceea ce ni se pare ca merita sa fie cunoscut si de altii...
Cat timp ne expunem public lucrarile, trebuie sa acceptam si reactii uneori placute, alteori indreptatite sau chiar nedrepte si nejustificate in nici un fel...
De aceea nu am fost de aceeasi parere cu Helmut si cu tine cand ati blocat notarea pps – si am explicat de ce pe larg
Repet - Media notelor acordata unui pps nu exprima neaparat valoarea acelui PPS, dar exprima sigur media interesului, informatiei si pregatirii in domeniul pps al celor care dau note.

Adrian TOIA, 08.02.2017, 08:04

Adrian, in ruptul capului nu pot intelege cu ce am gresit ca Maia/Angi sa scrie asemenea randuri. Mereu i-am apreciat si comentat elogios pps-urile sale ,si pe drept , este o perfectionista. Oare nu mai putem recunoaste ca fiecare dintre noi mai facem cate o greseala ,mai ales ca se pare ca nu este a ei si asa cum spui si tu, a copiat din internet.
Am scris ca Alpii Europeni nu au inaltimi mai mari de 5000m. Asta este motiv sa te superi ? Sper sa se razgandeasca ?
O seara placuta. Helmut

Helmut Gürtler, 08.02.2017, 09:34

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23340 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 5 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion