Publicitate

Castelul Chantilly - prezentare PowerPoint

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: atics (este autorul)
Data: 02.07.2016
Vizualizari: 174445 in total, 133 pe zi
Descarcari: 32715 in total, 25 pe zi

Descriere: Unul din castelele Frantei, pe care poti sa-l vizitezi.

Publicitate

Comentarii (6)

Minunata aceasta prezentare. Multumesc, Atics pentru modul in care ai tratat acest subiect - cu pasiune, cu putina ironie(nu strica niciodata), cu romantism, cu o documentare minutioasa si cu poze personale, ceea ce-i ridica mult valoarea.

maia / angi, 03.07.2016, 03:15

Intotdeauna cand vizitezi un castel,vrei,nu vrei, incepi sa te gandesti la persoanele care au trait acolo,au fost fericite sau triste si iti compari viata cu a lor.De multe ori nu le stim nemultumirile lor si vedem doar fastul in care au trait si atunci,devenim si romantici,poate si ironici vazand vasele de aur din care au mancat,ne intrebam daca mancarea era mai buna din ele !
Am facut multe filmari cu drona si nu mi-a mai ramas prea multa baterie pentru poze, dar nu-mi pare rau, filmerile de sus mi-au iesit bine de tot .

Multumesc si iti doresc o vara frumoasa !

atics, 04.07.2016, 14:20

Încântător subiectul prezentat, domeniul Chantilly, giuvaier al patrimoniului Franţei, ce excelează în graţie şi frumuseţe, un adevărat tărâm al visului, desprins parcă din basme, totodată un adevărat regal pentru iubitorii de artă, prin operele valoroase pe care le conţine, şi care, din 1884 aparţine "parlamentului savanţilor" (aşa cum se mai numeşte Institutul Academiei Franceze).
Dacă aţi fost în a doua duminică a lunii iunie, atunci sigur vă număraţi printre norocoşii care au participat la sărbătoarea Dianei Hermes, o renumită competiţie unde se întrec cei mai frumoşi şi performanţi mânji de rasă din întreaga lume, iar spectatorii nu se lasă nici ei mai prejos, se întrec şi ei într-o competiţie neoficială: cine are cea mai spectaculoasă pălărie...
Felicitări, dl. Alin, pentru frumoasa dvs. prezentare, bine documentată şi cu imagini încântătoare!
Bineînţeles că de la mine aveţi 10 steluţe strălucitoare, ca de obicei!

Cu stimă,
Teodora Buiţă

Teodora Buiţă, 05.07.2016, 07:01

Pagini de istorie si splendoare din Franta multelor castele…
Foarte reusita prezentare, cu detalii foto personale, a unuia din cele mai frumoase si interesante dintre ele…

Adrian TOIA, 26.07.2016, 02:06

Sincer sa fiu,nu-mi doream sa particip la competitii de cai si palarii,eu vroiam sa fie cat mai putina lume ca sa pot admira,filma si fotografia toate acele minunatii din castel si din imprejurimi. Am fost dupa 15 august.Nu spun ca nu-mi plac si caii,dar nu acum,nu cand este vorba de castele.
Poate as fi vrut sa fie pe domeniul Chantilly,un cavaler pe un cal alb care sa salveze ,eventual,vreo printesa dintr-o intriga tesuta la curte,gen “Cei trei muschetari”,ar fi fost interesant.
Ma bucur ca v-a placut prezentarea mea,doamna Buita !
Va doresc numai bine !

atics, 15.08.2016, 09:57

Ai dreptate,Adrian ! Cred ca in Franta sunt cele mai multe castele,iar acesta este considerat pe locul trei in lume,in unele topuri,ca fiind printre cele mai frumoase.
Eu cred ca fiecare este interesant in felul lui si merita vazute toate,daca putem.
Multumesc pentru apreciere !

atics, 15.08.2016, 09:58

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23650 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1075 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 1 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion