Publicitate

Castelul Sturza din Miclauseni - Vizualizare online

  • Currently 6.69/10

6.7 steluţe (26 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.

Integreaza in site-ul sau blogul tau - Embed:

Descriere: Castelul din Miclăuşeni a fost construit, în aceasta formă, de Gheorghe Sturza între 1880-1904. Planurile au fost realizate de arhitecţi germani. Castelul are multe elemente neogotice, decoraţii fanteziste, iar stemele au interpretări ale figurilor din blazonul Sturzeştilor – leul, şarpele, crucea.

Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Felicia (este autorul)
Vizualizari: 8102 in total, 2 pe zi
Descarcari: 535 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (3)

Intr-adevar, asa cum ne spune doamna Felicia, acest castel de la Miclauseni este foarte frumos si are parca o arhitectura speciala care ii scoate in evidenta frumusetea. Noroc ca slujitorii bisericii au renovat-o si i-au pus din nou in evidenta valoarea istorica, pentru ca daca ramanea la cine a fost inainte, se alegea "praful de ea" asa cum de fapt s-a intamplat cu alte castele sau cetati. Doamna Felicia a surprins foarte bine in acest PPS principalele caracteristici ale castelului si ne da informatiile care ne sunt necesare pentru a ne deschide curiozitatea si a o vizita. Foarte bine documentata, doamna ne "poarta" pas cu pas in niste locuri si parti ale cetatii pe care poate nici nu visam sa le vedem. Multumim doamna Felicia si FELICITARI pentru acest minunat PPS!!!!!
GATA, am spart gheata si pot sa vina comentatorii!

Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad, 15.07.2009, 09:27

Eu sant nascut la 3 KM de castel dar nu am apucat sa-l vad vre-o data pacat dar sper sa ajung in curand PS inainte a fost scoala de fete si scoala de corectie daca nu ma insel...Dar va promit D-na FELICIA am sa ajung acolo FELICITARI DIN PARTEA MEA

ANDREI TAMASANU, 16.01.2011, 14:08

STURDZA.....

Dan11, 28.01.2011, 11:21

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 6 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion