Publicitate

Castelul Sturza din Miclauseni - prezentare PowerPoint

  • Currently 6.69/10

6.7 steluţe (26 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Istorie, Muzee
Primita de la: Felicia (este autorul)
Data: 15.06.2009
Vizualizari: 8042 in total, 2 pe zi
Descarcari: 532 in total, 0 pe zi

Descriere: Castelul din Miclăuşeni a fost construit, în aceasta formă, de Gheorghe Sturza între 1880-1904. Planurile au fost realizate de arhitecţi germani. Castelul are multe elemente neogotice, decoraţii fanteziste, iar stemele au interpretări ale figurilor din blazonul Sturzeştilor – leul, şarpele, crucea.

Publicitate

Comentarii (3)

Intr-adevar, asa cum ne spune doamna Felicia, acest castel de la Miclauseni este foarte frumos si are parca o arhitectura speciala care ii scoate in evidenta frumusetea. Noroc ca slujitorii bisericii au renovat-o si i-au pus din nou in evidenta valoarea istorica, pentru ca daca ramanea la cine a fost inainte, se alegea "praful de ea" asa cum de fapt s-a intamplat cu alte castele sau cetati. Doamna Felicia a surprins foarte bine in acest PPS principalele caracteristici ale castelului si ne da informatiile care ne sunt necesare pentru a ne deschide curiozitatea si a o vizita. Foarte bine documentata, doamna ne "poarta" pas cu pas in niste locuri si parti ale cetatii pe care poate nici nu visam sa le vedem. Multumim doamna Felicia si FELICITARI pentru acest minunat PPS!!!!!
GATA, am spart gheata si pot sa vina comentatorii!

Gheorghe Suciu / Ghita / Ghita, Arad, 15.07.2009, 09:27

Eu sant nascut la 3 KM de castel dar nu am apucat sa-l vad vre-o data pacat dar sper sa ajung in curand PS inainte a fost scoala de fete si scoala de corectie daca nu ma insel...Dar va promit D-na FELICIA am sa ajung acolo FELICITARI DIN PARTEA MEA

ANDREI TAMASANU, 16.01.2011, 14:08

STURDZA.....

Dan11, 28.01.2011, 11:21

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23080 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 38 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion