Publicitate

Castigatorul ia tot... - prezentare PowerPoint

  • Currently 7.84/10

7.8 steluţe (31 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
Categoria: Dragoste
Primita de la: edy (este autorul)
Data: 01.01.2012
Vizualizari: 5158 in total, 1 pe zi
Descarcari: 407 in total, 0 pe zi

Descriere: Castigatorul ia tot
Pierzatorul trebuie sa cada
E simplu si banal....

Publicitate

Comentarii (3)

Felicitări pentru creaţie !
Cāştigătorul poţi fi chiar TU !
DEVIZA MEA ESTE : IUBIŢI-VĂ !

maretia iubirii, 01.01.2012, 13:26

Zece stele pentru pps.
Spui "Castigatorul ia tot Pierzatorul trebuie sa cada E simplu si banal.... " De ce trebuie privita dragostea ca un concurs intre invingatori si invinsi ? "Daca dragoste nu e nimic nu e" deci nici invinsi si nici invingatori. Acolo unde este dragoste nu raman decat fiinte de lumina egale si total altruiste. Apoi daca vorbim de tradatori (mascati sub mantia iubirii) cine este "Pierzatorul" ? Nu cumva tocmai cel care este "castigatorul" din perspectiva materialista ? Implicit partenerul sau iese invingator, imbogatit cu experiente noi. Un suflet care a daruit si abia asteapta sa daruiasca iubire, neconditionat, nu poate fi decat invingator. Iubirea este esenta de A FI.
De ce accepti "dogmele" materialismului de piata ? Daca poti crea de asemenea maniera nu poti trai intr-o lume decazut-materialista.
La mai multe si numai bine !

Anghel / Nicu / Nick / Naica, 25.06.2012, 08:36

Ce se pierde usor nu exista,nu are valoarea pe care o atribui acelei persoane anume... invingatorul sa o pastreze.Calitatea intrinseca iti apartine...fruntea sus geniule! Am o rugaminte sa nu-mi mai stergeti comentariul...ma determinati sa scriu autorului direct pe adresa de mail...si nu este cazul sa ne ascundem parerile.Va multumesc cu tot respectul.O zi minunata tuturor! :)

Lyo / Angela / O.K. / Gheorghe / O.K / Angy / Saya / Alizeea / Aghata / Ella / Florenta / Doina / Angelina / Penelopa / Penelope / A.D., 26.06.2012, 01:20

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 22840 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1072 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 48 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion