Publicitate

Cat de mici suntem "noi" - Vizualizare online

  • Currently 8.68/10

8.7 steluţe (57 voturi)

Pentru a vota cu stelute, autentifica-te.
In cazul acestei prezentari, calitatea previzualizarii este mai slaba si nu se aude muzica. De cele mai multe ori aceasta se datoreaza faptului ca prezentarea este parolata. Daca doriti sa vizualizati prezentarea la calitatea originala, va rugam s-o downloadati.

Descriere: "Punctul palid albastru", singura casa, pe care vreodata am cunoscut-o !!!

Categoria: Diverse
Primita de la: edy (este autorul)
Vizualizari: 6013 in total, 1 pe zi
Descarcari: 422 in total, 0 pe zi

Arata prietenilor pe facebook!

Publicitate

Comentarii (6)

La acest pps foarte bun, ar merge drept comentariu imnul nostru national, inlocuindu-se "desteapta-te romane" cu "desteapta-te omenire". Dar e greu cu gandirea, creierul consuma multa energie. Felicitari pentru SITE.

Mihai1, 20.01.2011, 08:53

cele mai frumoasa , dragute si folositoare ppt-uri din tot internetul ! bravo voua! cel ce a infiintat acest site e un geniu , iar ci ce publica ppt-uri fac parte din ceaq mai mare si mai buna gasca pentru publicarea ppt-urilor ! INCA O DATA , BRAVO!

dum. andreea / dumitru andreea / dumitru andrea / andreea / andreea dum / gigi / :) , 21.01.2011, 10:35

Sunt de acord cu Andreea. Sunteti un punct luminos in vremurile de umbra ale Romaniei de astazi. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Mihai1, 21.01.2011, 13:54

Impresionante imagini! Impresionante cuvinte!! Felicitari pentru realizare! Este unul dintre cele mai frumoase PPS-uri!! M-a pus pe ganduri acest mesaj.!!!
BRAVO !

OANA / amallia, 04.04.2011, 09:22

Poveştile frumoase au īntotdeauna şi o coloană sonoră impecabilă. Nu cunosc autorul acestei diaporame, īnsa alegerea text-imagini-melodie, după părerea mea este impecabilă . Cei mai talentaţi artişti au reuşit să-şi exprime sentimentele prin muzică şi text, iar melodiile lor ne-au acompaniat pe valurile vieţii de-a lungul timpului. Felicitări celui care a reuşit să aducă la un loc imagini adat de graitoare, alăaturi de minunatele cuvinte care te pun pe gānduri şi muzica impecabilă a lui Jean Michel Jarre.

cosmin4, 28.03.2013, 23:00

Foarte frumos! Felicitari sincere!

Florina

Fara nume (!) / Florina, 29.03.2013, 08:41

 

Adaugă şi tu un comentariu

Pentru putea adauga comentarii trebuie sa te autentifici.

Nu ai cont? Creeaza-ti cont.

Continut recomandat

Altele de acelaşi gen

Publicitate

Statistici

Avem peste 23430 prezentari PowerPoint (format pps, pptx sau ppt, ppsx) primite de la 1073 de persoane. Prezentarile sunt grupate in 29 de categorii.

Un numar de 4 prezentari asteapta cu nerabdare acceptul nostru...

Promo


Desene gratuite in creion